Un iPad mai mic pare tot mai credibil

Scris de | 16 iulie, 2012
Un iPad mai mic pare tot mai credibil

De regulă evităm să dăm curs zvonurilor, mai ales atunci când vine vorba despre Apple, însă ţinând cont de avalanşa de informaţii legate de o tabletă iPad cu un ecran mai mic, majoritatea citate de publicaţii prestigioase, am decis să prezentăm şi noi situaţia în acest moment.

La începutul lunii iulie atât Bloomberg cât şi cei de la Wall Street Journal afirmau că deţin informaţii potrivit cărora Apple ar urma să lanseze o tabletă cu un ecran între 7 şi 8 inchi până la finalul acestui an. De ce un iPad mai mic? Pentru a concura pe segmentul dominat de Amazon, segment pe care şi noua tabletă Nexus 7 a celor de la Google are toate şansele să obţină rezultate excelente.

Cele mai recente detalii au sosit zilele acestea de la surse independente citate de New York Times, care descriu un produs similar – un iPad cu un ecran de 7.85 inchi ce ar urma să fie lansat spre finalul lui 2012. Dincolo de display-ul de dimensiuni mai mici, ce ar urma să transforme tableta într-un dispozitiv mult mai portabil, iPad-ul de 7 inchi ar urma să fie şi mult mai ieftin decât varianta dezvăluită la începutul acestui an sub denumirea de The New iPad. Ne-am putea aştepta la preţuri similare cu cele ale tabletei Google, adică undeva în jur de 200 dolari.

Momentan discutăm numai la nivel teoretic, însă ar fi interesant de văzut cum se va integra un iPad de 7 inchi între iPhone şi tableta de 10 inchi.

 

Etichete: , , ,