Logitech TV Cam HD: Apeluri video HD prin Skype pe televizor

Scris de | 3 august, 2012
Logitech TV Cam HD: Apeluri video HD prin Skype pe televizor

Logitech a anunţat lansarea dispozitivului Logitech TV Cam HD pe piaţa europeană. Camera TV high-definition funcţionează cu programul Skype pe orice televizor HD echipat cu HDMI, făcând mai uşoară ca niciodată împărtăşirea momentelor dragi prin apeluri video.

Folosind o telecomandă simplă, cu Logitech TV Cam HD poți apela pe orice platformă pe oricine foloseşte Skype, fie că îl accesează de pe smartphone, tabletă, fie HDTV sau calculator.

Tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi pe Skype cu numele de Skype, sau să creezi un nou cont pe HDTV şi vei fi doar la câteva click-uri distanță de a realiza un apel video stând confortabil în canapea. Poţi folosi de asemenea Skype pe Logitech TV Cam HD pentru a apela numere de fix sau de mobil folosind contul Skype Credit sau abonamentele de voce.

Joerg Tewes, vice preşedinte al diviziei digital home în cadrul Logitech, a anunţat într-un comunicat de presă : “Datorită dimenisunilor ecranului TV şi a calităţii video, Logitech TV Cam HD cu Skype aduce în living un element social nou, făcându-te să te simţi ca şi când familia şi prietenii sunt lângă tine.”

Logitech TV Cam HD va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a anului curent la un preţ recomandat de 199,99 Euro.

Etichete: , , , , ,