Belkin, în elita designului internaţional

Scris de | 21 august, 2012
Belkin, în elita designului internaţional

Belkin şi-a adăugat în acest an la palmares încă patru medalii pentru excelenţă în designul industrial (IDEA), medalii obţinute pentru familia de routere wireless N, consola pentru ecrane de 19 inchi, sistemul audio de conectare AUX cu Bluetooth şi comutatorul de securitate DVI-I KVM.

“Designul inspirat de oameni este reflectat în tot ce facem la Belkin şi suntem încântaţi să fim recunoscuţi de către IDSA pentru crearea produselor care îmbină inovaţia cu simplitatea zilelor noastre” a declarat directorul de marcă al Belkin, Ernesto Quinteros. “Este o onoare de a fi menţionaţi împreună cu echipele de design ale unor corporaţii renumite şi este extrem de gratificator să ştim că am atins acest rezultat cu o echipă mică, dar talentată de inovatori de produse, designeri şi ingineri.”

Pe lângă produsele premiate cu argint şi bronz, alte şase produse Belkin au fost recunoscute ca finaliste pentru a doua rundă de decizie. Produsele finaliste includ sistemul de manipulare pentru iPhone 4, LiveAction Camera Grip, telecomanda pentru cameră LiveAction Camera Remote, adaptorul TV, ScreenCast AV 4, tastatura YourType + Folio, suportul de bucătărie Chef Stand +Stylus şi cel pentru dulapul de bucătărie, Cabinet Mount.

Programul de premii IDEA recunoaşte excelenţa în designul de produse, durabilitate, design de interacţiune, strategie, cercetare. concepte şi este considerat a fi cel mai prestigios concurs în domeniul acesta. Un juriu compus din 19 de experţi internaţionali în design a selectat câştigătorii şi a desemnat 660 de finalişti, acordând 35 de premii de aur, 71 de premii de argint şi 123 de premii de bronz.

 

Etichete: , , ,