Toshiba Satellite U920t: Ultrabook şi tabletă într-un singur dispozitiv

Scris de | 31 august, 2012
Toshiba Satellite U920t: Ultrabook şi tabletă într-un singur dispozitiv

Toshiba Europe GmbH a anunţat în cadrul IFA Berlin 2012 un nou model din gama de ultrabook-uri a companiei. Datorită designului aparte Toshiba Satellite U920t poate fi folosit ca ultrabook şi tabletă, şi e echipat cu un touchscreen şi sistemul de operare Windows 8.

Satellite U920t este o alternativă pentru utilizatorii care doresc un computer mobil versatil într-o carcasă extrem de compactă şi ia ce e mai bun din ambele domenii: pentru consumul de conţinut, un UltrabookTM convertibil poate fi folosit precum o tabletă astfel încât utilizatorul beneficiază de suportul tactil pentru Windows 8, în timp ce pentru sarcini suplimentare care necesită folosirea intensivă a tastaturii, folosirea ca laptop este o opţiune binevenită.

Touchscreen-ul de 31,8 cm (12,5’’) transformă cu uşurinţă laptopul într-o tabletă. Acest nou hibrid versatil se bazează pe o montură a ecranului inovativă. Oferă o conversie laptop-tabletă rapidă şi simplă. Touchscreen-ul de 31,8 cm (12,5’’), cu unghi mare de vizualizare larg şi iluminare LED suportă gesturi cu cinci degete şi afişează imaginile la calitate înaltă şi în culori bogate.

Dotat cu a treia generaţie de procesoare Intel pentru ultrabook şi cu cea mai recentă placă grafică Intel HD Graphics 4000, Satellite U920t are o putere de procesare incredibilă. Stocarea SSD cu capacitate de până la 256GB şi viteza de transfer foarte mare contribuie la o experienţă de lucru mobilă excelentă.

Satellite U920t oferă o gamă întreagă de porturi, de la HDMI, la două porturi USB 3.0 şi un SDcard reader. Mai mult, ultrabook-ul e echipat cu două camere: una de 1.0 Megapixel cu Ambient Light Sensor pe partea din faţă şi încă una, pe spate, de 3.0 Megapixeli cu Auto Focus.

Noul Ultrabook convertibil Toshiba Satellite U920t va fi disponibil în Europa, din al patrulea trimestru al anului curent.

Etichete: , , , ,