Orange Cangur: Abonament dedicate iubitorilor de reţele sociale şi multimedia

Scris de | 19 septembrie, 2012
Orange Cangur: Abonament dedicate iubitorilor de reţele sociale şi multimedia

Orange îşi modifică ofertele pentru abonaţi şi lansează un nou abonament denumit Cangur, recomandat celor ce urmăresc o ofertă echilibrată, cu o combinaţie optimă de minute, SMS-uri, internet la viteze 3G de până la 14.4Mbps şi acces nelimitat la Facebook sau Yahoo!

Abonamentul Orange Cangur vine cu preţuri între 9 şi 18 euro (TVA inclus) şi este o recomandare solidă pentru utilizatorii de telefoanele multimedia sau smartphone-uri.

Clienţilor cu nevoi extinse de comunicare, care îşi doresc să navigheze pe internet la viteze mari fără griji, să vorbească sau să trimită mesaje, pot opta pentru Orange Panteră, disponibil alături de smartphone-uri de ultimă oră. Aceştia vor naviga pe internet la viteze 3G+ şi H+ de până la 43.2Mbps, cu un trafic inclus de până la 4GB pe lună şi acces nelimitat la serviciul TV pe mobil, disponibil în Portalul Orange sau în aplicaţia TV de la Orange pentru telefoanele cu sistem de operare iOS şi Android.

În plus, Orange introduce în toate cele 3 tipuri de abonamente posibilitatea de a folosi minutele naţionale şi pentru convorbiri cu reţelele fixe din Europa, precum şi cu cele fixe şi mobile din Canada şi SUA.

Etichete: , , , ,