Sony Xperia Tabel S în test connect

Scris de | 19 septembrie, 2012
Sony Xperia Tabel S în test connect

O altă lună, alte tablete în test connect – de data aceasta vorbim despre extrem de interesantul model Sony Xperia Tablet S.

Încă din primele momente este evident că Sony a încercat să facă ceva diferit, să se distanţeze pe cât posibil de clasica tabletă Android. Elementele distincte vin  în special pe partea de software, unde regăsim o mulţime de aplicaţii ce încearcă să integreze tableta în ecosistemul tău digital (Telecomandă universală, player Walkman, agregator de reţele sociale), precum şi un mod Guest, perfect pentru a utiliza tableta împreună cu mai multe persoane.

Ca şi construcţie Xperia Tablet S reuşeşte să dea impresia de produs premium, folosind materiale de calitate şi îmbinări perfecte – să nu uităm şi de rezistenţa la apă. Designul este creat special pentru a cupla tableta cu o gamă largă de accesorii pe care Sony le pune la dispoziţie contra cost.

Pentru cei care nu ştiu încă despre ce este vorba, în CV-ul tableti Xperia Tablet S regăsim un n ecran HD de 9.4 inchi, rezoluţie 1280 x 800, un procesor quad core Tegra 3 la 1.4GHz, memorie de 16/32/64GB şi sistem de operare Android 4.0, slot de card microSD.

Un review detaliat zilele acestea, însă până atunci, ca de obicei poţi arunca o privire asupra galeriei de imagini postate pe pagina noastră de Facebook, aici.

Etichete: , , , ,