David Blaine prezintă un show de magie în colaborare cu Intel

Scris de | 5 octombrie, 2012
David Blaine prezintă un show de magie în colaborare cu Intel

Magicianul David Blaine va da startul astăzi la Electrified, un eveniment realizat în colaborare cu Intel Corporation. În cadrul show-ului, Blaine va sta pe o platformă ridicată la o înălţime de 6 metri, la Hudson River Park Pier 54 din New York, înconjurat de şapte bobine tesla, care vor genera 1 milion de volţi în jurul lui timp de 3 zile şi 3 nopţi.

Îmbrăcat într-un costum special din metal şi o cască capabilă să conducă milioane de volţi, Blaine va sta în picioare şi nu va dormi sau mânca pe toată durata performanţei sale.

Electrified reface modul prin care lumea creează, se conectează şi comunică împărtăşind pasiunea pentru a inova continuu. Blaine şi Intel le propun oamenilor să regândească banalul şi să fie inspiraţi de ceea ce e posibil când tehnlogia este combinată cu inovaţia şi creativitatea.

Electrified este prima performanţă a lui Blaine prin care fanii din jurul lumii vor putea fi parte a acesteia. Staţiile Intel Ultrabook vor fi amplasate la Beijing, Londra, New York, Sydney şi Tokyo şi le vor permite fanilor să controleze bombinele tesla pentru a produce electricitate în jurul artistului.

Show-ul va fi difuzat în direct pe Youtube la adresa: www.youtube.com/electrified.

Etichete: , , , , , , ,