Allview lanseaza prima tableta cu Android Jelly Bean si un nou smartphone, Allview P4 DUO

Scris de | 10 octombrie, 2012
Allview lanseaza prima tableta cu Android Jelly Bean si un nou smartphone, Allview P4 DUO

Allview a anuntat astazi lansarea primei tablete romanesti de 7 inchi cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean si aduce pe piata un nou smartphone Dual-Sim, Allview P4 DUO, un upgrade la primul P4 lansat acum 2 luni.

Tableta accesibila de 7 inchi cu Jelly Bean

Allview Speed DUO este prima tableta romanesca de 7 inchi ce vine din fabrica cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Display-ul IPS HD de 7 inchi este unul capacitiv in 5 puncte si asigura o rezolutie 1280×800 de pixeli, avand o densitate de 216 PPI (pixel-per-inch).

Tableta este echipata cu un procesor Cortex A9 Dual-Core tactat la 1,5 GHz, o capacitate de stocare flash de 8 GB, 1 GB memorie RAM, un procesor grafic Mali-400 MP2 Dual-Core si este dotata cu doua camere foto: una frontala de 0.3 megapixeli si una principala de 2 megapixeli. Autonomia tabletei ajunge pana la 4 ore in conditii normale de utilizare si are un pret de raft de 699 RON, cu disponibilitate incepand cu aceasta saptamana.

Allview P4 DUO, upgrade la Dual-Core

Allview a lansat in luna august modelul P4, iar astazi au anuntat un upgrade al modelului. Smartphone-ul Allview P4 DUO, un Dual-Sim de top, prezinta acelasi design ca modelul precedent lansat, dar vine echipat cu un procesor Cortex A9 Dual-Core la 1 GHz.

In rest, specificatiile tehnice seamana cu primul P4 Alldro lansat acum cateva luni si anume: ecran Super Amoled de 4.3 inchi cu Gorilla Glass (rezolutie 480×800), 4 GB spatiu de stocare(cu posibilitati de marire la 32 de GB), 512 MB memorie RAM, camera principala de 8 megapixeli si una frontala de 0.3 megapixeli.

Un plus este adus de amplificatorul Yamaha si de castile incluse in pachet: „Cele mai bune casti incluse in pachet pana acum de Allview”, declarau oficialii companiei brasovene la evenimentul de lansare. In pachetul de cumparare este inclusa si o husa.

Allview P4 DUO beneficiaza de o interfata grafica Berry si este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Pretul de raft al modelului Allview P4 DUO este de 1.299 lei, iar P4 Alldro va scadea la 1.199 lei.

Noutati si asteptari de la Allview pentru viitor

Allview va lansa in saptamanile care urmeaza un un nou smartphone Dual-Sim, pe numele lui Allview Stony, iar pana la sfarsitul anului vom avea si o noua tableta. Nu se stiu prea multe date despre cele doua modele, dar le vom afla in perioada urmatoare.

Compania a vandut pana acum circa 20.000 de tableta (din totalul de 160-170 de mii de tablete) si circa 6.000 de smartphone-uri si estimeaza cresteri mari pentru semestrul 4 al acestui an si pentru 2013. Pietele din Spania, Olanda, Germania, Slovacia, Bulgaria si Moldova aduc cam 10% din cifra de afaceri.

GALERIE FOTO

Etichete: , , , , , , , ,