Abonaţii Vodafone îşi pot achiziţiona acum tablete şi smartphone-uri în rate

Scris de | 11 octombrie, 2012
Abonaţii Vodafone îşi pot achiziţiona acum tablete şi smartphone-uri în rate

Persoanele abonate la Vodafone România ce dispun de un card de credit îşi pot achiziţiona acum telefoanele si tabletele din oferta operatorului de telefonie mobilă în 12 sau 24 rate egale, fără dobândă.

Indiferent de planul tarifar alaturi de care terminalele sunt achizitionate, plata in rate este disponibila clientilor ce folosesc un card de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank si Citibank Romania.

Inaki Berroeta, CEO, Vodafone Romania, a declarat într-un comunicat de presă: „Ne dorim sa facilitam accesul clientilor nostri la tehnologie, oferinde-le posibilitatea sa achizitioneze terminalele pe care si le doresc, in rate, fara dobanda. Astfel, utilizatorii nostri ce au un card de credit emis de catre una dintre bancile partenere, se pot bucura mai usor de facilitatile pe care le poate oferi un smartphone sau o tableta, impreuna cu internetul mobil de la Vodafone, fie ca este vorba de acces la informatie, jocuri, retele sociale sau aplicatii de banking si travelling. Si aceasta initiativa face parte din strategia noastra de a face tehnologia accesibila cat mai multor utilizatori, prin initiative special concepute, asa cum este programul Un smartphone pentru fiecare roman.”

Utilizatorii pot plati, astfel, cu o mai mare usurinta si un efort financiar redus, atat telefoanele, tabletele si laptop-urile cu o valoare mai mare de 400 de lei, cat si pachetul prepaid ce include smartphone-ul cu sistem de operare Android Vodafone Smart II.

Etichete: , , , , ,