GTA, LA Noire şi alte două titluri premiate ale Rockstar, într-o colecţie atractivă

Scris de | 12 octombrie, 2012
GTA, LA Noire şi alte două titluri premiate ale Rockstar, într-o colecţie atractivă

Rockstar Games, oamenii din spatele câtorva dintre cele mai apreciate jocuri din istorie, anunţă un pachet special cu patru jocuri – Rockstar Games Collection: Edition ce va conţine titlurile Grand Theft Auto: Episodes from Libery City, L.A. Noire, Red Dead Redemption şi Midnight Club Los Angeles, pachet care va costa 59.99 dolari.

Colecţia va fi disponibilă din 6 noiembrie în variante pentru consola Sony PlayStation 3 şi Microsoft Xbox 360.

Merită apreciată ideea celor de la Rockstar care pregătind mult aşteptatul GTA 5 au decis să le ofere fanilor oportunitatea de a „gusta” cele mai bune titluri ale lor contra o sumă modică.

Dacă Grand Theft Auto nu mai are nevoie de nici o prezentare nici celelalte jocuri nu sunt mai prejos. Red Dead Redemption, un western open world plin de caracter,  a câştigat nu mai puţin de 170 de distincţii Jocul Anului, L.A. Noire, thriller-ul cu elemente spectaculoase MotionScan a fost primul joc distins de festivalul de film Tribeca, în timp ce Midnight Club: Los Angeles este un titlu racing primit excelent de către fani, alimentat la rândul său de puternice elemente open world şi de un multiplayer plin de intensitate.

Etichete: , , , , ,