GTA, LA Noire şi alte două titluri premiate ale Rockstar, într-o colecţie atractivă

Scris de | 12 octombrie, 2012
GTA, LA Noire şi alte două titluri premiate ale Rockstar, într-o colecţie atractivă

Rockstar Games, oamenii din spatele câtorva dintre cele mai apreciate jocuri din istorie, anunţă un pachet special cu patru jocuri – Rockstar Games Collection: Edition ce va conţine titlurile Grand Theft Auto: Episodes from Libery City, L.A. Noire, Red Dead Redemption şi Midnight Club Los Angeles, pachet care va costa 59.99 dolari.

Colecţia va fi disponibilă din 6 noiembrie în variante pentru consola Sony PlayStation 3 şi Microsoft Xbox 360.

Merită apreciată ideea celor de la Rockstar care pregătind mult aşteptatul GTA 5 au decis să le ofere fanilor oportunitatea de a „gusta” cele mai bune titluri ale lor contra o sumă modică.

Dacă Grand Theft Auto nu mai are nevoie de nici o prezentare nici celelalte jocuri nu sunt mai prejos. Red Dead Redemption, un western open world plin de caracter,  a câştigat nu mai puţin de 170 de distincţii Jocul Anului, L.A. Noire, thriller-ul cu elemente spectaculoase MotionScan a fost primul joc distins de festivalul de film Tribeca, în timp ce Midnight Club: Los Angeles este un titlu racing primit excelent de către fani, alimentat la rândul său de puternice elemente open world şi de un multiplayer plin de intensitate.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,