iPad mini şi iPad 4, în curând la Orange România

Scris de | 24 octombrie, 2012
iPad mini şi iPad 4, în curând la Orange România

Operatorul de telefonie mobilă Orange a anunţat astăzi că va aduce în următoarele săptămâni iPad mini și a patra generație de iPad în România. Noile dispozitive portabile create de Apple vor fi vândute împreună cu mai multe abonamente atractive.

Abonamentele vor oferi clienților posibilitatea să se conecteze la rețeaua de date mobile H+, cu viteze de până la 43,2 Mbp.

iPad mini, cu un design iPad complet nou, este cu 23% mai subțire și cu 53% mai ușor decât a treia generație de iPad, este echipat cu un ecran spectaculos de 7,9 inci și un procesor A5 dual-core creat de Apple, oferă o performanță wireless ultra-rapidă și are o baterie fiabilă, cu o durată de viață de 10 ore.

A patra generație de iPad are un ecran Retina de 9,7 inci, un procesor A6X special creat de Apple cu o performanță remarcabilă, o nouă cameră FaceTime HD și performanțe Wi-Fi îmbunătățite.

Atât iPad mini cât și generația a patra de iPad au iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, cu peste 200 de caracteristici noi.

Etichete: , , , , , ,