iPad mini şi iPad 4: Vânzări de trei milioane de unităţi în trei zile

Scris de | 6 noiembrie, 2012
iPad mini şi iPad 4: Vânzări de trei milioane de unităţi în trei zile

Apple a anunţat numărul de trei milioane de tablete iPad 4 şi iPad mini vândute în doar trei zile de la lansare. Noile modele au spart recordul anterior de 1.5 milioane de tablete iPad vândute în primul week-end.

Compania lui Tim Cook a prezentat numărul într-un comunicat de presă oficial, unde a specificat faptul că numărul de trei milioane a spart recordul de 1.5 milioane înregistrat în martie anul curent de modelul cu Wi-Fi al tabletei iPad 3.

Din păcate, Apple nu a specificat dacă iPad mini s-a vândut mai bine decât iPad 4 sau viceversa.

iPad mini, cu un design iPad complet nou, este cu 23% mai subțire și cu 53% mai ușor decât a treia generație de iPad, este echipat cu un ecran spectaculos de 7,9 inci și un procesor A5 dual-core creat de Apple, oferă o performanță wireless ultra-rapidă și are o baterie fiabilă, cu o durată de viață de 10 ore.

A patra generație de iPad are un ecran Retina de 9,7 inci, un procesor A6X special creat de Apple cu o performanță remarcabilă, o nouă cameră FaceTime HD și performanțe Wi-Fi îmbunătățite.

iPad mini şi iPad 4 sunt disponibile acum şi în România în versiunea cu Wi-Fi. iPad mini şi iPad 4 cu Wi-Fi şi 3G vor putea fi achizitionate la sfârşitul lunii noiembrie.

Etichete: , , , , , , ,