GTA 5 Trailer 2: Rockstar lansează azi noul video

Scris de | 14 noiembrie, 2012
GTA 5 Trailer 2: Rockstar lansează azi noul video

Au mai rămas puţin peste 4 ore până la lansarea celui de-al doilea trailer GTA 5. Acesta va fi disponibil pe pagina oficială a Rockstar Games la ora 18, ora României, însă îl veţi putea găsi postat şi pe pagina noastră de Facebook.

Video-ul care aşteptat cu sufletul la gură de fani a suferit o întârziere neaşteptată, cauzată în principal de uraganul Sandy, care a lovit luna aceasta Statele Unite. Acum însă se pare că totul a revenit la normal iar trailerul îşi va găsi drumul spre milioanele de fani Grand Theft Auto de pe întreg globul.

Deşi a rămas multă vreme învăluit de mister, noul GTA 5 şi-a dezvăluit de curând multe dintre secrete într-un material amplu realizat de către echipa Gameinformer. Potrivit acestora Grand Theft Auto V îi va permite jucătorului să intre în pielea a trei personaje principale – Michael, Trevor şi Franklin, ale căror poveşti se intersectează pe alocuri. Harta este una imensă cea mai mare dintr-un joc Rockstar de până acum iar producătorii au declarat că au regândit complet şi elemente de bază ale jocului, cum ar fi mecanica de tras cu arma, condusul şi lupta corp la corp.

Rămâi alături de noi pentru noi informaţii după publicarea noului trailer GTA 5.

Etichete: , , , , , ,