D-Link Cloud DIR-506L: Router portabil cu o autonomie de până la 4 ore

Scris de | 20 noiembrie, 2012
D-Link Cloud DIR-506L: Router portabil cu o autonomie de până la 4 ore

D-Link a lansat în România un nou router portabil dedicat celor ce au nevoie de acces constant la datele personale, oriunde s-ar afla. Modelul Cloud DIR-506L  dispune de o bateria încorporată ce asigură funcţionarea pentru o perioadă de pâd+nă la 4 ore.

Alimentarea se poate face prin portul USB și poate alimenta cu până la 4 W alte dispozitive USB, ceea ce îl transformă într-un echipament ce poate funcționa și ca alimentator mobil pentru alte dispozitive USB. Este astfel ideal pentru utilizarea ca stație mobilă de alimentare pentru smartphone și tabletă.

În diverse situații de business, routerul pentru cloud DIR-506L este perfect pentru a fi utilizat de către echipe cu cîțiva angajați care se deplasează frecvent sau care fac parte dintr-un proiect mai amplu. În loc de a crea legături ad-hoc între terminale, puteți folosi routerul DIR-506L drept punct central de legătură și să stabiliți comunicarea wireless. Un dispozitiv de stocare poate fi atașat prin portul USB 2.0 al routerului pentru sharing – perfect pentru a lucra la documente colaborative.

Sunt disponibile trei moduri de operare, pe lângă modul router: modul de hotspot Wi-Fi aduce mulți utilizatori online prin intermediul unui hotspot public ori privat. Dispozitivele conectate în rețea comunică astfel cu DIR-506L în timp ce rămâne protejat de caracteristicile de securitate. Funcţia repetor amplifică semnalele radio și extinde acoperirea semnalului wireless. Aceasta înseamnă că spațiile largi, mai multe încăperi la un loc sau chiar un întreg etaj suplimentar poate beneficia de o rețea wireless. Ca simplu access point, DIR-506L este un punct de contact pentru clienții wireless și îi conectează pe aceștia la un dispozitiv de stocare în rețea atașat prin portul USB.

D-Link Cloud DIR-506L poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link – Elkotech, Scop Computers, Lasting Systems – contra prețului recomandat de aproximativ 275 RON.

Etichete: , , , ,