Samsung Galaxy Note II si Galaxy S III in reclame de Sarbatori

reclama samsung, samsung ad, samsung krigami

Pe contul de Youtube al Samsung Mobile USA au fost postate recent doua noi reclame in spiritul sarbatorilor de iarna: prima dintre ele are in prim plan aplicatia Paper Artist, iar cea de-a doua arata functionalitatea functiei S Beam.

Samsung Galaxy Note II a trecut recent pragul de 5 milioane de unitati vandute, iar pentru a spori vanzarile din perioada Craciunului compania a lansat doua noi reclame.

Prima dintre ele se bazeaza pe Krigami, o arta antica de taiere si pliere a hartiei, iar Samsung s-a folosit intr-un mod creativ de aceasta tehnica impreuna cu ecranul generos al lui Galaxy Note II pentru a ilustra povesti si animatii de Craciun. Taieturile Krigami sunt evidentiate de anumite setari si culori ale ecranului realizand astfel povesti interesante in spiritul sarbatorilor.

In cea de-a doua reclama avem prezentata functia S Beam si ii intalnim pe Mos Craciun, doamna Craciun si spiridusii, inainte ca Mosul sa plece in lungul drum al impartirii cadourilor. Spiridusii si doamna Craciun au pregatit video-uri pe care i le trimit Mosului folosind functia S Beam, un sistem de transmisie a datelor prin NFC.

„Cu magia S Beam de pe Galaxy S III si Galaxy Note II poti impartasi toate momentele tale din vacanta instant, doar prin atingerea telefoanelor”.

Review Samsung Galaxy S III