Philips GIOCO Ambiglow: Monitor 3D dedicat gamerilor

Scris de | 22 ianuarie, 2013
Philips GIOCO Ambiglow: Monitor 3D dedicat gamerilor

philips monitor ambliglowPhilips a lansat în România un nou monitor 3D dedicat gamerilor. Modelul Philips Gioco 278G4DHSD dispune de tehnologia Ambiglow ce funcţionează prin crearea unui halo de lumină ce îmbracă laturile exterioare ale ecranului LCD de 27 inchi.

Procesorul rapid analizează în avans conținutul de imagine și ajustează permanent culoarea și luminozitatea imaginii. Pentru a te bucura de tehnologia Ambiglow, poziționează ecranul la o distanță de 15 centimetri de perete sau de o suprafață întinsă. Reduce sau stinge lumina din încăpere și ajustează luminozitatea după preferință.

Daca vrei să simți ambianța de cinema la tine acasă, o încăpere întunecată total este cea mai bună soluție. Dar vizionarea unui film sau o sesiune de gaming intensiv într-un mediu întunecat total face ca ochii să se dilate și să se contracte ca urmare a imaginilor în continuă schimbare. Modul de iluminare Smart Bias al monitorului Gioco 278G4DHSD echilibrează acest impact: o lumină albă de 6500k, fără contrast prea mare, va fi proiectată pe perete, în jurul monitorului, reducând oboseala ochilor.

Monitorul Gioco 3D HDMI-ready acceptă semnale digitale și audio de la surse HDMI multiple. Ecranul se schimbă automat la modul 3D, oferind imagini de calitate. Ochelarii 3D ușori nu necesită cabluri sau baterii. Iar pentru a asigura că acțiunea jocului este întotdeauna redată la viteză optimă, hub-ul USB 3.0 poate transmite date de zece ori mai rapid decât standardul USB 2.0. Monitorul Gioco poate fi folosit și în modul 2D.

Monitorul Philips Gioco 3D 278G4DHSD este disponibil în România la un preţ de 1699 Lei.

Etichete: , , , ,