Cosmote My mini Tab: Ecran de 7 inchi, procesor dual-core şi Android Ice Cream Sandwich

Scris de | 21 februarie, 2013
Cosmote My mini Tab: Ecran de 7 inchi, procesor dual-core şi Android Ice Cream Sandwich

My mini TabOperatorul de telefonie mobilă Cosmote a lansat o nouă tabletă dotată cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich. Modelul My mini Tab reprezintă o versiune mai mică şi mai portabilă a tabletei My Tab, şi poate fi achiziţionat alături de o ofertă avantajoasă.

Cu un ecran tactil de 7 inchi şi rezoluţie de 1024×600 pixeli cu 16 milioane de culori, Cosmote My mini Tab oferă utilizatorilor o experienţă de excepţie. Cosmote My mini Tab rulează cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un procesor Dual-Core 1GHz Cortex-A9 şi un procesor grafic PowerVR SGX 531. Conexiunea 3G HSPA permite distribuirea rapidă a pozelor pe orice reţea socială, prin intermediul camerei foto de 2MP. De asemenea, mini tableta este perfectă pentru apeluri video, datorită camerei frontale.

Noul gadget are memorie RAM de 1GB şi o memorie internă de 4GB care poate fi extinsă printr-un card microSD până la 32GB. Cosmote My mini Tab are boxe stereo încorporate şi radio FM, pentru ca utilizatorii să se bucure de muzica preferată la o calitate audio ridicată. Terminalul permite conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct şi hotspot portabil.

Cosmote My mini Tab este disponibilă în reţeaua de magazine Cosmote şi Germanos la 1 leu cu planul tarifar Connect L. Promoţional, până pe 28 februarie, abonamentul Connect L oferă un trafic de 30GB inclus pentru doar 20 euro/lună (TVA inclus). Tableta este disponibilă şi fără abonament, la preţul de 799 lei.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , , , , , ,