Asus Padfone Infinity aduce mai multă putere, o cameră impresionantă și un display Full HD de 5 inchi

Scris de | 25 februarie, 2013
Asus Padfone Infinity aduce mai multă putere, o cameră impresionantă și un display Full HD de 5 inchi

asus padfone infinityAsus Padfone este un gadget ce se bucură de review-uri excelente în presa de specialitate, iar cea mai nouă versiune lansată în cadrul MWC, botezată Padfone Infinity, sosește cu upgrade-uri majore la capitlul hardware.

Smartphone-ul ce se transformă în tabletă prin cuplarea la dock-ul special integrează un procesor Qualcomm Snapdragon 600 din noua generație – un quad core la 1.7GHz, 2GB memorie RAM, un ecran de 5 inchi Full HD (1920 x 1080 pixeli) și 32 sau 64GB memorie internă.

PadFone-InfinityCamera a fost la rândul ei drastic îmbunătățită, ajungând la un senzor de 13MP și la performanța de a captura până la 100 de fotografii în rafală de 8 fps, în timp ce simultan filmează Full HD 1080p. Obiectivul are o diafragmă f/2.0, regăsim un sistem autofocus și un bliț LED, iar performanțele în lumină slabă sunt excelente.

Dock-ul tabletă dispune de un ecran de 10.1 inchi, rezoluție 1920 x 1080 și luminozitate de 400 nit.

Autonomia rămâne unul dintre punctele forte ale noului dispozitiv, promițând circa 19 ore în convorbiri 3G și până la 40 de ore atunci când este utilizată și bateria din Padfone Infinity Station.

Lista de conexiuni este și ea extinsă, incluzând GSM, EDGE, GPRS, WCDMA,LTE, HSPA+, Bluetooth, NFC și WiFi.

Asus Padfone Infinity va costa circa 999 euro în varianta 64GB și va fi disponibil din aprilie.

 

Etichete: , , ,