MWC 2013: HP Slate 7, tableta de buget cu Android

Scris de | 26 februarie, 2013
MWC 2013: HP Slate 7, tableta de buget cu Android

hp-slate-7

Dupa incercarea esuata de a lansa o tableta pe platforma WebOS, HP prezinta la Mobile Web Congress prima tableta din portofoliu cu sistemul de operare Android.

HP a lansat recent si un produs din gama ChromeBook, pentru „a oferi acces la experienta Google”, tableta anuntata la MWC dezvaluind un posibil parteneriat strategic intre cele doua companii. Nu ar fi exclus ca unul din produsele urmatoare Nexus sa fie construit de HP, dar pentru a se ajunge acolo HP va trebui sa demonstreze ca stie cum sa intre in randul producatorilor deja consacrati.

Revenind la Slate 7, terminalul vine echipata cu un ecran cu diagonala de 7 inci cu panel HFFS, cantareste aproximativ 370 de grame, va fi propulsata de un procesor dual-core ARM Cortex-A9 de 1.6 GHz, va avea o camera pe spate de 3 megapixeli si una frontala VGA si va rula pe platforma mobila Google, Android 4.1

Tableta este construita din aluminiu si va ajunge pe piata in variantele gri si rosie. In ceea ce priveste sunetul, asa cum ne-a obisnuit la ultimele lansari de produse, HP continua sa ofere tehnologia Beats Audio pe dispozitivele sale, asigurand unul dintre cele mai bune sunete pe o tableta.

HP Slate 7 va fi disponibila in Statele Unite incepand cu aprilie la un pret de 169 de dolari.

Etichete: , , , , , ,