Logitech G: O nouă gamă de periferice pentru gameri

Scris de | 20 martie, 2013
Logitech G: O nouă gamă de periferice pentru gameri

Logitech a anunţat lansarea seriei de periferice G, dedicate gamerilor. Noua gamă conţine şase tastaturi ce dispun de  o durabilitate mai mare, mouse-uri dotate cu tehnologia Delta Zero şi două perechi de căşti cu microfon.Logitech G510s_1

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse de gaming wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. De altfel, menţine un report rate constant, fie prin conexiunea wireless 2.4 GHz sau conectat prin USB, cu o viteză de până la opt ori mai mare decât la un mouse USB standard. Cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS), îşi poţi creşte măestria din joc prin 13 taste de control programabile care te lasă să programezi acţiuni particulare, macro-uri complexe cu apăsări de taste multiple, delay-uri repetitive şi definite în functie de jucător. Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse va fi disponibil la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse

Pentru gamerii ce joacă FPS, Logitech G500s Laser Gaming Mouse dispune de un gaming grade laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafeţe şi o rotiţă de scroll ultra-rapidă dual-mode. Mouse-ul are o greutate personalizabilă de aproape 27 grame şi posibilitate de ajustare a centrului de gravitate, ceea ce înseamnă că-l poţi acorda după stilul de joc preferat. Poţi schimba rezoluţia senzorului de la la 200 DPI la 8200 DPI folosind butoanele ce stau aproape de degetul arătător. Mouse-ul dispune de 10 taste de control programabile.. Logitech G500s Laser Gaming Mouse va fi putea fi achiziţionat la preţul de 69,99 Euro.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS şi include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un înveliş hidrofob ce ajută mâinile să nu devină lipicioase. Cu ajutorul LGS, poţi personaliza cele opt butoane programabile, iar mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice ce au o durată de viaţă evaluată la 20 de milioane de apăsări. Logitech G400s Optical Gaming Mouse va avea un preţ recomandat de 59,99 Euro.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este uşor de folosit şi dezvoltat special pentru jocurile tale preferate RTS şi MOBA. Dezvoltat pentru a duce mai departe moştenirea puternică a modelelor Logitech G1 Mouse şi Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gândite pentru sesiuni îndelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero conferă acurateţe pentru orice nivel de viteză a mâinii. Logitech G100s Optical Gaming Mouse va costa în jur de 39,99 Euro.

Logitech G19s Gaming Keyboard

Logitech G19s Gaming Keyboard oferă un flux constant de informaţii importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Un înveliş hidrofob ce acoperă marginea pe care se odihneşte palma face ca mâna să nu devină lipicoasă, în timp ce învelişul dublu UV oferă tastelor mai multă rezistenţă în timp. Tastatura include de asemenea anti-ghosting pentru 26 de taste aşa că poţi realiza acţiuni complexe fără interferenţe. Logitech G19s Gaming Keyboard va fi disponibil la un preţ recomandat de 199,99 Euro.

Logitech G510s Gaming Keyboard

Pentru a realiza acţiuni complexe într-un mod cât mai simplu, Logitech G510s Gaming Keyboard oferă 18 taste G programabile, care îşi permit să configurezi până la 54 de funcţii diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tastă. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poţi urmări informaţii în timp real în joc, informaţii de sistem, poţi comunica prin  VoIP şi nu în ultimul rând, poţi dezvolta sau adăuga aplicaţii care să funcționeze cu GamePanel. Logitech G510s Gaming Keyboard va avea un preţ recomandat de 119,99 Euro.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

Asemănător lui Logitech G35 Surround Sound Headset şi Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este susţinut de tehnologia Dolby Headphone ce crează un câmp sonor de 360 de grade care îşi oferă avantajul de a auzi ceea ce nu poţi vedea în joc. Datorită sunetului surround Dolby Headphone 7.1, vei primi informaţii sonore provenite de la şapte canale şi de la un canal Low Frequency Effects. Setul de căşti oferă pad-uri lavabile pentru ureche ce se aşează confortabil pe durata orelor de gaming. Când doreşti să fi auzit, microfonul ce reduce zgomotul de fundal poate fi ajustat pentru a surpinde doar vocea ta. Atunci când microfonul nu este folosit, îl poţi împacheta şi înlătura. Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset va fi disponibil la un preţ de 79,99 Euro.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset

Logitech G230 Stereo Gaming Headset oferă sunet stereo de calitate folosind drivere de 40mm din neodim ce te ajută să rămâi concentrat la joc până la final. Logitech G230 Stereo Gaming Headset va avea un preţ recomandat de 59,99 Euro.

Gama de periferice Logitech G va fi disponibilă începând cu luna mai.

Etichete: , , , , ,