Câștigă plăci video GeForce și 100.000$ cu Nvidia și World of Tanks

Scris de | 22 martie, 2013
Câștigă plăci video GeForce și 100.000$ cu Nvidia și World of Tanks

geforce-esports-world-of-tanksDacă ai spirit de echipă și ești un as al jocului World of Tanks poți participa individual sau împreună cu echipa la primul turneu mondial GeForce eSports World of Tanks.

În turneu vor concura echipe de câte șapte membri. Jocul în echipe se va desfășura pe durata a cel puțin patru săptămâni, urmând ca jucătorii cei mai buni din fiecare echipă să treacă mai departe, spre clasificare, după eliminarea la dublu.

Premiile oferite de organizatori nu sunt nici ele de ignorat – plăci video din seria NVIDIA GeForce GTX 600, iar finaliștii vor avea șansa de a concura pentru marele premiu de 100,000$. Perioada de  pentru echipe a demarat ieri, iar înscrierea individuală a jucătorilor va debuta în 28 martie, timp de două săptămâni.

”World of Tanks se află printre preferințele jucătorilor pasionați de competiții de gaming, datorită modului de joc strategic, dar și pentru a modului de joc în echipă”, declară Kevin Van Ness, Head of Community, Wargaming, America de Nord. ”Pentru  acest turneu, sperăm să îmbinăm cu succes comunitatea noastră  și expertiza NVIDIA, la nivel mondial.”

World of Tanks are în prezent peste 55 de milioane de utilizatori înregistrați, stabilind în luna ianuarie un record mondial pentru cel mai mare număr de jucători online simultan – 190.541.

 

 

Etichete: , ,