Orange Cloud, disponibil acum în România

Scris de | 22 aprilie, 2013
Orange Cloud, disponibil acum în România

orange cloudOrange România a anunţat lansarea serviciului de cloud propriu pe teritoriul României. Orange Cloud oferă abonaţilor operatorului de telefonie mobilă un spaţiu de stocare de până la 10 GB şi trafic nelimitat în serviciul de cloud.

Pentru a beneficia de Orange Cloud, clienţii cu abonamente Cangur, Colibri sau Panteră pot solicita activarea lui fără costuri suplimentare. Cei care doresc să beneficieze de un spaţiu de stocare mai mare, cât şi cei care nu au un abonament Cangur, Colibri sau Panteră pot alege una din opţiunile de 10 GB, 50 GB sau 150 GB pentru 1,5 euro, 5 euro, respectiv 15 euro (TVA inclus) pe lună ce pot fi activate în magazinele Orange, la numărul 408 sau online, din contul Orange.

Orange Cloud permite trimiterea fişierelor video sau fotografiilor către prieteni sau cunoştinţe direct din Orange Cloud prin intermediul reţelelor de socializare precum Facebook, Twitter şi YouTube. De asemenea, accesând cloud.orange.ro utilizatorii îşi pot organiza arhiva foto sau melodiile, asa cum îşi doresc. În plus, folosind Orange Cloud, clienţii Orange îşi vor putea salva contacte.

Etichete: , , ,