Microsoft a anuntat astazi doua mouse-uri care incoprporeaza butonul Windows

microsoft-sculpt-comfort-mouse

Microsoft a anuntat astazi lansarea a doua mouse-uri, Sculpt Comfort Mouse si Sculpt Mobile Mouse, construite special pentru Windows si care incorporeaza butonul Windows, oferind acces rapid la anumite functii din Windows.

Sculpt Comfort Mouse vine in completarea tastaturii Sculpt Comfort Keyboard, anuntata de Microsoft toamna trecuta, si ofera functii avansate pentru Windows 8. O banda albastra, sensibila la atingere si pozitionata pe partea stanga, va permite sa ajungeti rapid la ecranul de pornire, un gest asemanator cu apasarea butonului Windows de pe tastatura PC-ului.

Pe langa functia de Home, prin simpla apasare a butonului albastru, mai sunt oferite si alte functii prin swipe: daca faceti swype in sus veti parcurge toate aplicatiile deschise din Windows Store, iar daca glisati degetul in jos vor fi afisate toate aplicatiile deschise in partea stanga a ecranului.

Mouse-ul se conecteaza la PC sa tableta prin bluetooth, iar tehnologia incorporata este cea BlueTrack, pentru a putea folosi mouse-ul pe orice suprafata. El va fi disponibil incepand cu luna iunie la un pret estimativ de 39.95 dolari in SUA.

Mouse-ul Sculpt Mobile Mouse este o evolutie a renumitului mouse Microsoft, Wireless Mobile Mouse 3500 si vine cu butonul Windows. Ofera patru optiuni de scroll, prin derulare in lateral (stanga – dreapta) si scroll obisnuit vertical, are un design compact un mic transmitator prin wireless si aceeasi tehnologie BlueTrack. Pretul estimativ este de  29.95 de dolari, cu disponibilitate din aceasta luna.