Sony Xperia Tablet Z, cea mai subtire tableta de 10 inci de pe piata, este disponibila la evoMAG

Scris de | 31 mai, 2013
Sony Xperia Tablet Z, cea mai subtire tableta de 10 inci de pe piata, este disponibila la evoMAG

Prezentata oficial in februarie la Barcelona in cadrul Mobile Web Congress si lansata oficial in Romania la sfarsitul lunii martie, Xperia Tablet Z isi face aparitia la magazinul online evoMAG.ro. Varianta de 16 GB si Wi-Fi a tabletei este afisata cu eticheta „In Stoc Magazin” pentru pretul de 2.299 lei, in timp ce versiunea cu 4G si Wi-Fi este indisponibila, avand afisat pretul de 2.899 lei.

sony-xperia-tablet-z-romania

La 4 luni de la lansarea oficiala, Sony a anuntat disponibilitatea tabletei la nivel global acum cateva zile, urmand ca si alte magazine din tara sa aduca pe stoc tableta in perioada urmatoare.

Cea mai subtire tableta de 10 inci de pe piata este echipata cu un ecran HD de 10.1 inci cu procesare Mobile Bravia Engine 2, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon APX8064 la frecventa de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, camera de 8 megapixeli cu senzor Exmor R si o baterie de 6000 mAh. dar si certificari pentru rezistenta la stropi de apa si praf.

Xperia Tablet Z vine cu o constructie asemanatoare cu cea a telefonului Xperia Z, are o grosime de 6.9 mm, cantareste 495 de grame, dispunand de rezistenta la stropi de apa si praf. Functia Universal IR Remote permite controlarea televizorului sau a altor dispozitive Sony de pe tableta.

Etichete: , , , ,