Google Keyboard: Tastatura stock din Android poate fi pusa pe dispozitivele cu Android 4.0 sau mai nou

Scris de | 6 iunie, 2013
Google Keyboard: Tastatura stock din Android poate fi pusa pe dispozitivele cu Android 4.0 sau mai nou

google-keyboard-android

Google ofera incepand de astazi utilizatorilor Android posibilitatea de a beneficia de tastatura stock a sistemului de operare, printr-o aplicatie disponibila in magazinul Play.

Daca te-ai saturat de optiunea de tastare pe care dispozitivul tau o foloseste automat (Samsung, HTC?), tastatura Google ofera posibilitatea de a introduce textul in cel mai simplu mod. „Glisati degetul deasupra literelor utilizand Tastarea gestuala si ridicati-l pentru a termina cuvantul, fara a avea nevoie de bara de spatiu.

Aplicatia este compatibila in acest moment doar cu dispozitive care ruleaza Android 4.0 sau mai nou, insa nu este momentan disponibila pentru utilizatorii din Romania, chiar daca beneficiaza de descriere in limba romana in magazinul Play, dar si instructiunile de folosire din aplicatie sunt tot in romana.

Pentru cei care nu mai au rabdare ca aplicatia sa devina disponibila si pentru regiunea noastra cei de la Android Police ofera spre download apk-ul aplicatiei. Pentru instalare este nevoie sa selectati in setari „instalrea aplicatiilor din surse necunoscute), sa folositi unul dintre link-urile de download de la sfarsitul articolului de pe Android Police si sa urmariti instructiunile de instalare si configurare.

+Iulian Machi

Etichete: , , ,