Asus Memo Pad HD 7 va ajunge in Romania in iulie. Memo Pad HD 10 la sfarsitul lui august

Scris de | 10 iunie, 2013
Asus Memo Pad HD 7 va ajunge in Romania in iulie. Memo Pad HD 10 la sfarsitul lui august

Asus a dezvaluit la Computex tabletele cu rezolutie HD si Full HD, Memo Pad HD 7, respectiv Memo Pad HD 10. Asus Romania a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca ele vor fi disponibile in lunile urmatoare in tara, versiunea de 7 inci urmand a intra in magazine in iulie, iar cea de 10 inci undeva spre sfarsitul lunii august.

Memo Pad HD 7 va fi disponibila incepand cu luna iulie la un pret de aproximativ 699 lei (modelul de 16 GB, TVA inclus). Tableta incorporeaza un procesor Quad-Core ARM Cortex A-7 fabricat de Mediatek, 1 GB memorie RAM, 8/16 GB spatiu de stocare intern, camera optionala de 5 megapixeli si una frontala de 1.2 MP.

asus-memo-pad-hd-7

Ecranul este unul de 7 inci cu panou IPS, rezolutie 1280 x 800 pixeli si unghiuri de vizualizare de 170 de grade. Sunetul este redat prin difuzoare stereo si imbunatatit de tehnologie Asus Sonicmaster. Camera frontala inregistreaza la rezolutie HD 720p, iar camera principala de 5 megapixeli este optionala si creste pretul de achizitie. Disponibile in negru, alb, roz si verde, Memo Pad HD 7 are o grosime de 10.8 mm si o greutate de 302 grame si se lauda in specificatii cu o autonomie de pana la 10 ore de rulare a unui video in 720p

Memo Pad HD 10 este asteptat sa ajunga in magazinele din tara incepand cu sfarsitul lunii august. Tableta are la baza un procesor Intel din linia Clover Trail , Atom Z2560  tactat la 1.6 GHz. Teoretic, procesorul Intel aduce tabletelor cu Android performanta de calcul si capacitati grafice mai mari si aduce o autonomie de viata a bateriei mai buna. In plus, tehnologia Hyper-Threading asigura o performanta sporita si multitasking.

asus-memo-pad-hd-10

Ecranul foloseste un panou cu tehnologie IPS, ofera o rezolutie Full HD 1920 x 1200 pixeli si are un unghi de vizualizare de 178 de grade. Carcasa subtire (9.5 mm) integreaza o camera principala de 5 megapixeli cu autofocus si una frontala de 1.2 MP si dispune de optiuni de conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n si navigatie GPS si GLONASS.

Accesorii

Cele doua tablete vin insotite in pachet cu cate o husa de protectie TransCover cu interior din microfibra se transforma in stand ce sustine tableta intr-un unghiu pentru vizionarea filmelor. Pentru Memo Pad HD 7 vine in culorile albastru, roz, alb si negru, iar pentru Memo Pad HD 10 va fi in varianta neagra, roz si verde. Tableta de 10 inci va avea si decarcasa de protectie Persona Cover, un accesoriu de culoare negru, roz sau verde care sa protejeze tablete de loviturile si zgarieturile de zi cu zi.

Etichete: , , , ,