HTC a anunțat o carcasă pentru One Max care prelungește durata de viață a bateriei

Scris de | 15 octombrie, 2013
HTC a anunțat o carcasă pentru One Max care prelungește durata de viață a bateriei

htc-one-max-power-case

Ieri, HTC One Max a devenit oficial, confirmând toate informațiile care au circulat pe internet. Terminalul dispune de un display de 5.9 inchi, procesor Snapdragon 600 la 1.7 GHz, camera ultrapixel, baterie de 3.300 mAh și cititor de amprente.

Pe lângă One Max, HTC a anunțat ieri și disponibilitatea unei huse pentru gigantul smartphone de 5.9 inchi. Denumită “Power Flip case”, husa aduce un plus de 1.150 mAh bateriei, care se adaugă celor 3.300 mAh pe care îi are bateria încorporată în terminal. Carcasa se atașează de telefon prin cei trei pini de pe spate, iar ea poate fi utilizată și ca un stand, putând vizualiza în acest mod filme într-un mod confortabil pe ecranul FHD de 5.9 inchi.

Alte accesorii care pot fi conectate cu smartphone-urile din familia One au devenit disponibile la IFA Berlin și se numesc BoomBase, Fetch și mini+. BoomBase este un dispozitiv în formă de cub care oferă sunete de frecvență joasă pentru a completa experiența sonoră care provine de la telefon. Fetch este practic un breloc de chei care se asociază cu telefonul și dacă pierzi cheile sau telefonul pe o rază de 15 metri poți obține un semnal sonor de avertizare care să te ajute să îl găsești, iar dacă le pierzi în alt loc poți vedea cu ajutorul unei hărți unde se afla. Mini+ funcționează ca un al doilea telefon (mai mic) și cu care puteți prelua apeluri în timp ce navigați pe internet sau puteți transforma micul dispozitiv în telecomandă pentru realizarea fotografiilor cu telefonul de la distanță.

Etichete: , , ,