LG G2 intră în oferta Orange

Scris de | 15 octombrie, 2013
LG G2 intră în oferta Orange

Orange a anunțat astăzi disponibilitatea noului smartphone LG G2 în portofoliu. Telefonul este recomandat la vânzare împreună cu abonamentul Pantera 44 la prețul de 164 de euro.

lg_g2

Abonamentul recomandat, Panteră 44, vine cu 3 GB internet pe mobil la viteze 4G/H+, minute și sms-uri nelimitate în rețea și naționale, 10 GB spațiu de stocare bonus în Orange Cloud, precum și minute naționale și internaționale nelimitate către rețele fixe. Totodata, împreuna cu acest abonament, clienții primesc și acces la aplicații Orange – antivirus, Orange TV Go, asigurare și serviciul Backup Kit.

Cei care vor alege să cumpere terminalul prin magazinul online www.orange.ro/vor primi o imprimantă de buzunar cadou, LG Pocket Photo, în limita stocului disponibil.

Smartphone-ul sud-coreenilor, LG G2, are toate avantajele unui smartphone de top, iar designul a suferit modificări importante, prin amplasarea tuturor butoanelor în partea din spate, în apropierea camerei. Este motorizat de un procesor quad-core de top, Snapdragon 800 la 2.26 GHz, beneficiază de 2 GB memorie RAM și 32 de GB spațiu de stocare intern, iar ecranul are o diagonală de 5.2 inchi. Bateria măsoară 3.000 mAh, iar fotografiile sunt realizate cu ajutorul unei camere de 13 megapixeli cu stabilizare optică.

Prețul fără semnarea unui contract este de 509 euro, aproximativ 2.678 lei (la cursul de astăzi).

Etichete: , , , , , ,