Logitech lansează M560, un “șoarece de birou”

Scris de | 16 octombrie, 2013
Logitech lansează M560, un “șoarece de birou”

Logitech_M560_1Logitech a anunțat lansarea unui nou mouse wireless, unul confortabil pentru orele îndelungate petrecute la birou. Pe numele său M560, mouse-ul este unul de tip full-size, cu un design sculptat, care funcționează perfect și pentru stângaci, dar și pentru dreptaci și care a fost gândit să se adapteze pentru nevoile tuturor utilizatorilor.

Am observat o nevoie distinctă pentru un mouse care să răspundă la nevoile utilizatorilor care petrec timp îndelungat în fața computerului”, a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova în cadrul Logitech. “Cu Wireless Mouse M560, poți accesa în mod confortabil aplicațiile pe care le folosești cel mai des, indiferent de tipul de grip pe care preferi să îl aibă mouse-ul tău.

Noul “șoarece de birou” de la Logitech dispune de un buton special pentru meniul Windows 8, amplasat în spatele rotiței de scroll, care oferă acces printr-un click la funcțiile preferate, precum Apps Switch și Charms Bar. Alte două butoane pentru degetul mare facilitează schimbul rapid între desktop și noua interfață, dar ele pot fi personalizate cu ajutorul aplicației Logitech SetPoint pentru realiza acțiunile preferate. Conectarea la calculator se realizează printr-un mic receiver Logitech Unifying.

Logitech_M560_3

Logitech M560 va ajunge în România începând cu sfârșitul acestei luni, la un preț recomandat de 199 lei.

Etichete: , , , , , ,