Noi accesorii portabile de la Genius

Scris de | 10 iulie, 2014
Noi accesorii portabile de la Genius

Portabilitatea este principala caracteristică oferită de noile produse Genius în această vară. De la boxe la încărcătoare portabile, Genius vine în ajutorul celor care își doresc să aibă un concediu lipsit de grija bateriei telefonului sau a altui dispozitiv mobil.

Genius SP-900BT

SP-900BT este o boxă portabilă cu funcție NFC perfectă pentru zilele de concediu, conectând-o cu ajutorul funcției Bluetooth la smartphone pentru a asculta muzica preferată. Bateria incorporată Li-ion a acestui dispozitiv oferă o durată mai mare de funcționare, iar încărcarea acestuia se poate face cu ajutorului unui încărcător cu USB. Boxa portabilă SP-900BT poate fi folosită și în cadrul unor conferințe telefonice, datorită puterii totale de 2 waţi. Produsul este disponibil la prețul de 149,9 lei.

Genius ECO-u821

Un alt produs marca Genius absolut necesar în concediu este încărcătorul portabil ECO-u821. Cu o putere totală de 8000 mAh și cântărind doar 215 grame, este perfect pentru a-l lua cu tine oriunde și te ajută să rămâi mereu conectat la mediul online. ECO-u821 este compatibil cu device-urile care dispun de port microUSB de 5V – tablete, majoritatea smartphone-urilor, e-readere, media playere, jocuri portabile și multe altele – oferind acestora o încărcare rapidă. Un avantaj foarte mare al acestui produs este faptul că poți încărca 2 dispozitive mobile în același timp. Modelul este disponibil la prețul de 149,9 lei.

Etichete: , , , , , , , ,