#MWC2015: Intel la Mobile World Congress 2015

Scris de | 26 februarie, 2015
#MWC2015: Intel la Mobile World Congress 2015

Intel va fi prezentă și în acest an la MWC, la Fira Gran Via, în Hala 3 ( Stand #3D30). Vizitatorii vor putea asista la demonstrații care includ: soluții mobile de la operatori pentru virtualizarea rețelelor, transmisia și recepția datelor, noi dispozitive cu tehnologii Intel, soluții de securitate mobilă, conectivitate IoT, dar și multe altele. Dar să le luăm pe rând.

Brian Krzanich

Noi platforme Intel pentru viitoarea generație de smartphone-uri, phablete și tablete: Vor fi prezentate noi dispozitive bazate pe procesorul Intel Atom și soluții pentru domeniul comunicațiilor și al conectivității. Ecosistemul dispozitivelor mobile este în creștere și Intel va prezenta cele mai noi sisteme aflate în dezvoltare la companiile partenere. Sunt așteptate anunțuri cu parteneri importanți, inclusiv cu jucători cheie din industria mobilă.

Avansul experiențelor mobile: Experiența mobilă se îmbunătățește. Ce urmează? Încărcare wireless pentru toate tipurile de dispozitive, camera cu senzori cu noi aplicații și interfețe, soluții pentru probleme importante, precum conectWebpage-MeetWithUs1area a milioane de dispozitive Internet of Things (IoT) și comunicarea între ele.

Viitorul 5G: În timp ce 4G este despre creșterea vitezei rețelelor pentru transfer mai rapid de date, Intel consideră că 5G va fi despre rețele inteligente, flexibile, eficiente și economice pentru a face față miliardelor de produse care se conectează între ele wireless. Intel va discuta despre viitorul 5G și despre cum ecosistemul wireless îl poate transforma în realitate. Vor fi făcute și demonstrații 5G la standul Intel.

Securitatea mobilă: Protecția datelor și confidențialitatea acestora într-o lume conectată sunt contradictorii, iar Intel lucrează la rezolvarea acestei situații.

Miercuri, 4 martie, CEO-ul Intel, Brian Krzanich va avea o prezentare în care va examina prezentul și viitorul securității mobile.

 

 

 

Etichete: , , , , , ,