#MWC2015: Noile tablete Lenovo vin cu conectivitate LTE și tehnologie Dolby Atmos

Scris de | 2 martie, 2015
#MWC2015: Noile tablete Lenovo vin cu conectivitate LTE și tehnologie Dolby Atmos

Lenovo a lansat în cadrul târgului MWC noile tablete Android din seria A pentru consumatorii individuali, Lenovo TAB 2 A8 și A10-70, dar și tableta ideapad MIIX 300, cu sistem de operare Windows.

Lenovo TAB 2_A10-70

TAB 2 A10-70 – bestia digitală pentru împătimiții de muzică și filme

Vorbim de o tabletă cu ecran Full HD de 10,1 inchi, ce oferă imagini atât de clare, încât te transpun în acțiunea jocului sau a filmului urmărit. Cu o grosime de 8,9 mm și o greutate de 500 de grame, se potrivește perfect chiar și atunci când utilizatorii sunt în mișcare. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.4 pe un procesor MediaTek cu patru nuclee, iar performanțele sale sunt îmbunătățite comparativ cu cele ale modelului predecesor, prin modulul Wi-Fi dual band și camera principală de 8 megapixeli. Dolby Atmos completează gama de tehnologii audio-video, TAB 2 A10-70 fiind prima tabletă Android care dispune de aceasta tehnologie audio impresionantă. Astfel, utilizatorii pot da volumul la maximum pentru a se bucura de sunetul extrem de bogat și de puternic redat de bara de sunet cu mai multe difuzoare – o caracteristică impresionantă pentru o astfel de tabletă.

Lenovo TAB 2 A10 va fi disponibilă începând cu luna aprilie, în pachete de caracteristici ce au un preț de pornire de aproximativ 199 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 279 de dolari pentru modelele LTE. Tableta vine în două culori, Pearl White și Midnight Blue.

Lenovo TAB 2 A8

TAB 2 A8 – companionul esențial pentru cei care vor să rămână conectați

Lenovo prezintă şi modelul entry-level de 8 inchi, TAB 2 A8. Această tabletă HD este mai ușoară decât modelul TAB 2 A10-70, având o greutate de numai 360 de grame, și fiind la fel de subțire, TAB 2 A8 are o autonomie care îi permite să ofere conectivitate pentru întreaga zi lucrătoare de 8 ore, fără să mai aibă nevoie de o nouă reîncărcare. Rama modelului TAB 2 A8 este mai subțire decât cea a modelului anterior TAB A8, ceea ce înseamnă că utilizatorii beneficiază de un ecran de 8 inchi în corpul unuia de 7 inchi, pentru și mai multă portabilitate.

TAB 2 A8 este prima tabletă care utilizează sistemul de operare original Android 5.0 Lollipop, și dispune, ca și fratele său mai mare, de un procesor MediaTek cu patru nuclee. Spațiu de stocare poate fi extins până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD. Mai găsim o cameră de 5 megapixeli și tehnologia Dolby Atmos.

Lenovo TAB 2 A8 va fi disponibilă începând din luna iunie, în pachete de caracteristici cu un preț de pornire de aproximativ 129 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 179 de dolari pentru modelele LTE. Tableta este disponibilă în patru culori: Pearl White, Ebony, Midnight Blue sau Neon Pink.

Lenovo MIIX 300

ideapad MIIX 300 – productivitate în dimensiuni foarte compacte

Pentru cei care preferă experiența de utilizare Windows, noua tabletă idepad MIIX 300 oferă portabilitatea impresionantă a unei tablete de 8 inchi la pachet cu familiaritatea sistemului de operare Windows 8.1 și aplicațiile Microsoft Office (cu un abonament inclus pentru un an de zile), pentru o productivitate ridicată. Tableta ideapad MIIX 300 dovedește că productivitatea este disponibilă chiar şi pe dispozitivele compacte.

Ecranul premium IPS cu rezoluție WUXGA o transformă într-o platformă ideală pentru sarcinile zilnice care includ transmiterea și consultarea emailului, conferințele video și redarea conținutului digital, dar și pentru vizionarea filmelor sau a serviciilor de streaming online. Cu un procesor Intel AtomTM , tableta dispune de funcțiile esențiale pe care utilizatorii le așteaptă de la un dispozitiv capabil să realizeze sarcinile zilnice. Tableta are un spațiu intern de stocare eMMC de până la 64 GB, un cititor de carduri microSD pentru transfer de fișiere, Wi-Fi și Bluetooth, două camere foto și o autonomie ridicată.

Lenovo ideapad MIIX 300 va fi disponibilă începând cu luna iulie la marii retailer. Prețul de pornire va fi de aproximativ 149 de dolari.

Etichete: , , ,