LG AKA disponibil la nivel mondial

Scris de | 19 martie, 2015
LG AKA disponibil la nivel mondial

Compania LG a început livrările smartphone-ului AKA. Pentru început acesta va fi disponibil de săptămâna viitoare în Hong Kong, urmând ca în scurt timp să fie introdus comercial în China, Taiwan, Singapore și Turcia.

LG AKA

Smartphone-ul LG AKA se remarcă prin modul în care poate fi personalizat (a câștigat un premiu IF Design), el putând afișa o pereche de ochi pe partea frontală, ce sunt animați și care interacționează cu utilizatorul, oferind diferite informații utile. Terminalul a fost prezentat la finele lui 2014, ținta fiind segmentul de utilizatori tineri, care doresc un smartphone inedit, cu personalitate. Pe lângă perechea de ochi interactivi, AKA mai poate fi personalizat atât pe partea de carcase cât și în ceea ce privește sunetele de apel, wallpaper-urile ori widget-urile – de exemplu pe ecran poate fi afișat peste ochi o pereche de ochelari. LG AKA vine în patru versiuni Eggy (galben), Wooky (alb), Soul (bleumarin) și Yo-Yo (roz), fiecare cu personalitatea lui – Eggy se adresează utilizatorului veșnic îndrăgostit, Wooky celui impulsiv, Soul este pentru cei timizi și îndrăgostiți de muzică, iar Yo-Yo pentru aceia care urmează o dietă.

Pe partea de caracteristici hardware, vorbim de un model 4G LTE și avem un ecran HD de 5 inchi, IPS, un procesor quad core de 1,2 Ghz, ajutat de 1,5 MB de memorie RAM și un spațiu intern de stocare de 16 GB (deține și slot pentru carduri microSD). Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat și mai găsim o cameră principală de 8 megapixeli, cu autofocus și un frontală de 2,1 megapixeli.  Bateria este de 2610 mAh, iar greutea este de 135,5 grame (fără husa frontală) și de 157 grame (cu husa pusă). LG AKA are un preț de aproximativ 450 de dolari.

Etichete: , , , , , , , , ,