Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge primesc un spațiu de 100 GB gratuit, timp de doi ani, în cloud pe Microsoft OneDrive

Scris de | 24 martie, 2015
Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge primesc un spațiu de 100 GB gratuit, timp de doi ani, în cloud pe Microsoft OneDrive

Samsung a anunțat azi că își extinde parteneriatul cu Microsoft și că intenționează ca o parte din serviciile și aplicațiile semnate Microsoft să fie preinstalate pe noile device-uri cu Android ale companiei. Concomitent, Samsung va colabora cu Microsoft pe partea de dezvoltare a serviciului de securitate KNOX pentru noul Microsoft Office 365.

Samsung Galaxy S6

Un alt beneficiu, se referă la faptul că cei care dețin un model Samsung Galaxy S6 ori Samsung Galaxy S6 edge vor primi 100 GB de spațiu de stocare în cloud, pe Microsoft OneDrive, gratuit, timp de doi ani. Iar cei care vor cumpăra un device Samsung prin canalele de vânzare business-to-business vor primi acces la trei versiuni de Office 365 – Business, Business Premium și Enterprise, la care se adaugă soluția de securitate KNOX.

Colaborarea dintre cele două companii a făcut un pas înainte cu prilejul târgului Mobile World Congress, când Samsung a anunțat că noile smartphone-uri Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge vor include aplicațiile OneNote, OneDrive și Skype. Mai mult, compania a făcut cunoscut că în prima jumătate a anului, programele Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive și Skype urmează să fie preinstalate pe o serie de tablete cu Android.

Etichete: , , , , , , , , ,