Orange și Huawei aduc în România prima soluție pentru echiparea mașinilor cu Wi-Fi la bord

Scris de | 25 martie, 2015
Orange și Huawei aduc în România prima soluție pentru echiparea mașinilor cu Wi-Fi la bord

Orange și Huawei lansează în România Wi-Fi on board, soluția care schimbă ideea de conectivitate în mașină şi le aduce pasagerilor internet la viteze medii reale de 60 Mbps, prin intermediul celei mai extinse reţele 4G din ţară.

Huawei CarFi Orange

Wi-Fi on board permite conectarea simultană la internet 4G a 10 echipamente (tablete, smartphone-uri și console) și pune capăt întrebării “când ajungem?” atât de des auzită de părinți la drum lung.

“Wi-Fi on board este o soluție inovatoare pe piața românească, disponibilă în exclusivitate la Orange, cu ajutorul căreia clienții se pot bucura de internet de mare viteză chiar și atunci când călătoresc. Copiii vor putea accesa jocurile preferate, iar adulții vor putea găsi mult mai simplu și mai rapid informațiile de care au nevoie, atât în vacanță, cât și în oraș.“ a declarat Cristina Pateșan, Product Division Manager la Orange România.

Orange și Huawei  WIFi carRouterul Wi-Fi on board a fost a fost creat pentru mașinile dotate cu priză de 12 V. Cu o greutate și dimensiuni reduse, este un dispozitiv care se conectează la bricheta mașinii, poate fi configurat de pe smartphone și tabletă și oferă pe loc o conexiune stabilă și rapidă, ce le permite pasagerilor să descarce în câteva secunde fișiere de mari dimensiuni, să urmărească vidoclipuri și filme sau să acceseze pe internet informația dorită prin rețeaua 4G. Cu ajutorul portului USB integrat, dispozitivul poate încărca în același timp tableta sau telefonul.

O ofertă cu trafic din plin pentru toți pasagerii

Clienții pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board, existent în 2 variante. Wi-Fi on board 15 costă 15 euro/lună (cu TVA) și include routerul 4G, 12 GB trafic la viteze medii reale de 60 Mbps în aria de acoperire a rețelei 4G, acces la 16 canale TV și 3 GB în aplicația Orange TV Go, precum și 1 GB trafic dedicat în aplicația Clever Taxi. De asemenea, clienții pot activa gratuit Cost Control, prin care pot alege ca după terminarea traficului inclus să poată accesa în continuare internetul la viteze mai mici fără costuri sau să păstreze vitezele 4G la un tarif de 1 euro/500 MB.  Clienții care își doresc și tabletă pot opta pentru abonamentul Wi-Fi on board 18, care păstrează beneficiile de mai sus și include tableta Vonino Orin QS.

Etichete: , , , , , ,