Intel a prezentat cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro și Intel Core M vPro

Scris de | 1 aprilie, 2015
Intel a prezentat cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro și Intel Core M vPro

Intel a prezentat astăzi în România, cele mai noi sisteme pentru segmentul business, echipate cu cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro și Intel Core M vPro.

Intel noi produse

De asemenea, compania a realizat demonstrații ale celor mai noi tehnologii, menite să transforme complet spațiul de lucru într-unul colaborativ, fără cabluri, precum Intel Pro Wireless Display și Intel Wireless Docking. În plus, au fost prezentate live aplicațiile tehnologiei Intel RealSense, ce reprezintă următorul nivel în materie de perceptual computing. Aplicația folosește camera 3D Intel RealSense, prima cameră integrată care „vede” similar cu vederea umană, astfel încât poate înțelege mișcările naturale și răspunde în trei dimensiuni. Pentru prima dată în România, Intel a vorbit ieri și de activitatea Intel Security pe plan local. Intel Security a prezentat noi metode de securizare în mediul enterprise.

Intel showcase produse

Bazate pe procesul de fabricație pe 14nm, noile procesoare Intel Core vPro și Intel Core M vPro oferă utilizatorilor din companii o varietate de noi dispozitive, de la PC-uri până la sisteme 2 în 1, Ultrabook-uri, dispozitive clamshell foarte subțiri și mini PC-uri care aduc, în medie, o durată de viață a bateriei de două ori mai mare1 și o performanță dublă1, cu un design de aproape trei ori mai subțire2 și cu 50% mai ușor2 față de un laptop vechi de patru ani. În cadrul evenimentului de astăzi au fost prezentate sisteme bazate pe tehnologia Intel, de la producători precum Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Maguay, Toshiba.

Eveniment IntelBogdan Georgescu

“Spațiul de lucru se transformă. Lucrăm de oriunde de pe dispozitive variate, companiile căutând cele mai bune tehnologii care să le ofere mobilitate, securitate a datelor și rezultate. La Intel lucrăm la cele mai noi tehnologii care să se adreseze acestor nevoi”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria. “Cu ajutorul celei de-a cincea generații a gamei de procesoare Intel Core vPro și Intel Core M vPro, spațiul de lucru se transformă, oferindu-le companiilor noi experiențe de utilizare pentru o productivitate crescută”, a mai spus el.

Etichete: , , , , , , , , ,