Vodafone propune abonaților o experiență muzicală completă

Scris de | 6 aprilie, 2015
Vodafone propune abonaților o experiență muzicală completă

Vodafone  oferă de acum abonaților săi  o experiență muzicală completă, cu până la patru luni de internet nelimitat, în rețeaua 4G.

zonga vodafone

“Rețeaua noastră 4G a fost deja certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă. Acum, le oferim utilizatorilor noștri o experiență cu adevărat nelimitată, fără bariere de trafic timp de până la patru luni, astfel încât să se poată bucura de serviciile de streaming, să asculte muzică prin aplicația Zonga sau să ruleze conținut video pe YouTube, fără să își facă griji privind depășirea traficului.  Astfel, fiecare abonat Vodafone poate beneficia din plin, de acum, de avantajele rețelei noastre și de inovațiile aduse de Supernet 4G”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Promoțional, Bonusul Nelimitat este de acum disponibil pentru toți utilizatorii care semnează sau prelungesc un abonament Easy, Smart sau RED pentru smartphone-uri, precum și un abonament de internet mobil, pentru laptop-uri și tablete. Bonusul de internet nelimitat este gratuit și este valabil 4 luni pentru toate abonamentele RED, respectiv 2 luni pentru abonamentele Easy și Smart, începând cu 7 Euro/lună, precum și pentru abonamentele de internet mobil. Mai mult, abonații Smart beneficiază acum și de minute și SMS-uri naționale nelimitate, valabile timp de 2 luni, parte din același Bonus Nelimitat. Detalii despre activarea bonusului sunt disponibile aici.

În plus, abonamentele cu smartphone sau tabletă din portofoliul Vodafone România, de la Smart 9 la RED 19, oferă acces gratuit la muzica românească, în aplicația Zonga powered by Vodafone,  timp de doi ani. Abonamentele RED 25, RED 39 și RED 59  permit, tot pe întreaga perioadă contractuală, acces gratuit la Zonga Premium, ce oferă atât conținut local, cât și internațional.

Zonga, primul serviciu românesc care oferă un extins conținut muzical, include acum peste 27 de milioane de melodii și pune la dispoziția utilizatorilor albumele a peste două milioane de artiști români și străini. Zonga a înregistrat o creștere a ratei de utilizare a aplicației pentru mobil de peste 20% în decembrie 2014, iar ascultările pe mobil, în special pe smartphone-urile cu Android, au înregistrat o creștere 65%, la sfârșitul anului 2014.

Etichete: , , , , , , , ,