Cartela Vodafone include noi bonusuri la activarea unei extraopțiuni

Scris de | 8 aprilie, 2015
Cartela Vodafone include noi bonusuri la activarea unei extraopțiuni

De acum, promoțional, clienții care achiziționează Cartela Vodafone și activează una dintre extraopțiunile “Ce vrei tu” până la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraopțiunii activate.

vodafoneBonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraopțiuni, în aceeași lună sau într-o lună viitoare, până la 31 iulie 2015. Mai multe informații privind activarea bonusului găsiți aici.

În plus, clienții Cartelei Vodafone care activează extraopțiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experiență muzicală completă, cu o lună de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat și acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicația Zonga.

Clienții Cartelei Vodafone – atât cei noi cât și cei existenți – au în continuare acces la portofoliul de extraopțiuni “Ce vrei tu”, ce oferă un fond comun de beneficii, în funcție de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite fie pentru convorbiri naționale sau internaționale în rețelele fixe din Uniunea Europeană, SMS-uri naționale sau trafic de date.

Etichete: , , , ,