RCS & RDS crește vitezele de download și upload pentru clienții Digi Net

RCS & RDS mărit vitezele de internet pentru clienții Digi Net.

⇣ Sari la articol
RCS & RDS crește vitezele de download și upload pentru clienții Digi Net

Începând din 14 mai 2015, RCS & RDS crește vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice și introduce patru canale HD in grila de programe, gratuit și fără nici o obligație contractuală suplimentară. În plus, abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fără nici o modificare de tarif lunar, iar clienții se vor bucura de viteze mai mari de download și upload.internetClienții companiei care au în prezent abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de viteze de download de până la 100 Mbps, iar cele de upload vor crește de la 30 Mbps, până la 100 Mbps.
Vitezele de acces la internet pentru clienții Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mări automat până la 300 Mbps pentru download și până la 100 Mbps pentru upload.
Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 oferă viteze de download de până la 500 Mbps și de upload de până la 200 Mbps. Cea mai mare viteza la internet din România se regăsește în pachetul Digi Net Fiberlink 1000, vitezele de download ajungând până la 1000 Mbps, iar pentru upload până la 200 Mbps.
În plus, clienții Digi Net Fiberlink 1000 beneficiază gratuit de spațiu de stocare de 50 GB în Digi Storage, serviciul de stocare, partajare și organizare a datelor personale în cloud, iar cei care sunt abonați la Digi Net Fiberlink 500, de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclusă), utilizatorii pot opta pentru un spațiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclusă), pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclusă), iar pentru 300 GB şi 1 TB, preturile sunt de 15 RON, respectiv 30 RON/lună (TVA inclusă).

wi-fi rcs rdsÎn plus, începând de astăzi, compania va adăuga în grila de programe, patru canale HD, disponibile în pachetele de televiziune digitală prin cablu. Astfel, abonații la Digi TV prin cablu digital vor viziona gratuit canalele de televiziune Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD. Pentru a urmări canalele HBO Comedy HD și Cinemax HD, clienții trebuie să aibă activată extraopțiunea HBO sau HBO MaxPack. Abonații care utilizează CAM-uri HD, precum și cei care dețin decodoare HD, dar nu vizualizează automat noile canale în grilă, vor trebui să facă o scanare automată a grilei pentru recepționarea celor 4 noi programe în format HD.

 

 

Asus

Articole asemanatoare