LG G4 va fi disponibil la Orange începând cu 29 mai

⇣ Sari la articol
LG G4 va fi disponibil la Orange începând cu 29 mai

Orange a anunțat pe contul oficial de Twitter că LG G4 va fi disponibil pentru livrare începând cu 29 mai. Prețul va începe de la 255 euro, împreună cu abomanentul Panteră 41 la care primești 4 GB trafic internet pe mobil național la viteze 4G+, nelimitat minute și SMS-uri naționale, 1000 de minute internaționale pe fix și mobil, 1000 de minute sau SMS-uri anuale valabile în roaming, 1 GB trafic de date în roaming anual și un bonus de 25 de GB spațiu de stocare în Orange Cloud.

Anterior, LG a anunțat că primele precomenzi la operatori pentru LG G4 în România vor fi la Orange începând cu 17 mai, iar din iunie că va fi disponibil către toți partenerii pe canal oficial.

LG G4 este cel mai nou flagship al sud coreenilor care vine cu o carcasă din piele, ecran Quantum IPS cu rezoluție Quad HD și cameră principală de 16 megapixeli. Terminalul vine echipat cu un procesor Snapdragon 810, 3 GB de memorie RAM, 32 de GB spațiu de stocare intern și o baterie de 3.000 mAh. Primele noastre impresii cu terminalul le puteți vedea aici.

Update: LG G4 este listat pe site-ul Orange în varianta pe roșu și negru. Prețul la liber al terminalul este de 655 euro (aproximativ 2.920 lei la cursul BNR de astăzi).

Asus

Articole asemanatoare