Telekom Romania lansează platforma LocalHub.ro

Portalul LocalHub.ro va reuni, încă de la început, 400.000 de afaceri mici şi mijlocii din toată ţara, acoperind toate domeniile de activitate.

Scris de | 3 iunie, 2015
Telekom Romania lansează platforma LocalHub.ro

Telekom Romania anunţă lansarea LocalHub.ro, noua platformă online de tip One Stop Shop, care pune la dispoziția utilizatorilor un instrument practic și eficient prin care aceștia pot găsi informații relevante și actualizate despre firme și activitatea acestora. În cadrul platformei sunt prezentate, încă de la lansare, peste 400.000 de firme din toată ţara și din toate domeniile de activitate. LocalHub.ro Telekom

LocalHub.ro oferă reprezentanților firmelor posibilitatea de a-și consolida prezența online pentru afacerea lor, prin crearea unei pagini personalizate în cadrul portalului, care să reunească informații complete și detaliate despre activitatea firmei și despre produsele și serviciile pe care le oferă consumatorilor.

Site-ul dispune, de asemenea, de o versiune optimizată pentru mobil, în acord cu noile obiceiuri de consum ale utilizatorilor, care accesează din ce în ce mai mult Internetul de pe telefonul mobil. Potrivit ultimelor statistici, traficul de pe dispozitive mobile reprezintă aproximativ 10% din traficul total de Internet.LocalHub Telekom“Mai mult de 50% din firmele mici și mijlocii din România nu au o prezență relevantă în online. Prin lansarea LocalHub.ro, am dorit să venim în întâmpinarea acestei nevoi și să aducem firmele acolo unde sunt deja clienții lor: în mediul online. Lansarea de astăzi este doar primul pas al proiectului, urmând să dezvoltăm produsul pe parcursul acestui an și să integrăm în această platformă mai multe soluții din zona online. În același timp, este o premieră la nivelul Grupului Deutsche Telekom, un proiect inovator de tip One Stop Shop, prin care ne propunem să devenim primul partener integrat de servicii online și offline, atât pentru consumatori, cât și pentru afaceri”, a spus Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Reprezentanții firmelor listate pe platformă pot revendica drepturile de administrare a paginii dedicate afacerii lor şi pot completa informaţii relevante pentru utilizatori. Fiecare afacere poate avea o descriere personalizată, care să informeze utilizatorii cu privire la produsele şi serviciile oferite, poate publica link-uri către propriul website, programul de lucru, precum şi datele de contact.

La rândul lor, utilizatorii portalului se pot informa cu privire la companiile listate şi sunt invitaţi să sugereze serviciile şi produsele pe care le-au încercat sau pe care le recomandă.

LocalHub TelekomÎn cadrul portalului LocalHub.ro, cei care dețin o afacere au la dispoziție soluţii integrate, prin care își pot consolida prezența online pentru afacerea lor, care includ realizarea de website-uri personalizate și promovarea prin campanii online, prin Google AdWords sau Facebook.

 

Etichete: , , , , , , , , , , , ,