Samsung lansează Galaxy J5 și Galaxy J7, terminale ce dispun de cameră frontală cu bliț

Scris de | 19 iunie, 2015
Samsung lansează Galaxy J5 și Galaxy J7, terminale ce dispun de cameră frontală cu bliț

Samsung a lansat astăzi oficial doi noi terminale în China din categoria mid-range. Este vorba de modelele Galaxy J5 și Galaxy J7, dispozitive echipate cu o cameră frontală ce dispune de bliț.

La începutul anului a debutat Galaxy J1, un smartphone destinat pieței entry-level, iar cele două modele lansate de Samsung astăzi completează noua gamă de smartphone-uri și se poziționează ceva mai sus atât ca specificații cât și ca preț.

Așa cum ne-a obișnuit cu ultimele lansări, atât la smartphone-urile Galaxy A, dar și la cele Galaxy S, Samsung a început să se axeze din ce în ce mai mult spre tinerii care vor un smartphone cu o cameră frontală bună. În acest sens, cele două modele lansate astăzi îi vor ajuta pe posesori să fotografieze cu camera frontală chiar și în condiții slabe de iluminare. Terminalele vin cu o cameră de 5 megapixeli, ajutate de un LED flash.

Alte specificații includ o cameră principală de 13 megapixeli cu o deschidere f/1.9, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare intern (cu posibilitate de extindere), conectivitate LTE și dual-sim. Galaxy J7 este terminalul mai performant și vine echipat cu un procesor octa-core Snapdragon 615 la 1.5 GHz, display de 5.5 inchi cu rezoluție 720p și baterie de 3.000 mAh, în timp ce fratele mai mic va veni echipat cu un procesor quad-core Snapdragon 410, ecran de 5 inchi cu rezoluție 720p și baterie cu o capacitate de 2.600 mAh.

J7 este disponibil în China la prețul de aproximativ 289 dolari, iar J5 costă 225 dolari, ambele variante fiind disponibile în culorile negru, alb și auriu. Nu avem încă informații dacă cele două terminale vor fi disponibile în Europa.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Android Authority