Intel a prezentat în România noua gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3

În cadrul evenimentului au fost expuse produse bazate pe noile procesoare Intel Xeon de la HP, Huawei, Lenovo și Maguay.

Scris de | 25 iunie, 2015
Intel a prezentat în România noua gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3

Intel a prezentat astăzi în România cea mai nouă gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3, care oferă companiilor performanță și fiabilitate pentru analiza datelor în timp real și computing de tip mission-critical. Acestea duc la luarea mai rapidă a deciziilor și la eficientizarea operațiunilor, oferind în același timp avantaj competitiv companiilor.Bogdan GeorgescuÎntr-o lume a vitezei, companiile care răspund cel mai repede la nevoile clienților au de câștigat. Pentru acest lucru este nevoie de analiza în timp real a datelor, care devine o prioritate pentru companiile din industrii mari, de la retail la sănătate. Acest lucru duce la creșterea cererii pentru procesare in-memory și analiză Big Data.

“Businessul se transformă, companiile adoptând afacerile timpurilor actuale. În prezent, este foarte important ca o companie să răspundă cât mai repede la nevoile clienților, interpretarea volumelor mari de date fiind utilă. Pentru acest lucru este nevoie de o infrastructură puternică. Noua gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3 oferă companiilor instrumentele necesare pentru a eficientiza și accelera businessul, ducând în final la creșterea veniturilor”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria. Alături de Bogdan Georgescu, în cadrul evenimentului a vorbit George Cepreaga, Technical Support Manager al Interbrands, una dintre companiile cu cea mai veche infrastructură de servere și sisteme de calcul bazată pe tehnologie Intel standardizată din România. Maguay eXpertServer  411-E7-4U

Noua gamă de procesoare Intel Xeon E7 v3

Noile procesoare Intel Xeon E7 v3 oferă o performanță cu 40% mai mare față de generația anterioară și cu până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră datorită faptului că au până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară, și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

Lenovo X3950 X6

Procesoarele din gama Intel Xeon E7 v3 pot avea configurații de până la 32 de socketuri cu suport pentru cea mai mare memorie per socket din industrie (sistemele de 8 socketuri pot suporta până la 12 terabiți de memorie DDR3 sau DDR4). De asemenea, sunt dotate cu noi funcții de securitate și capacități de fiabilitate, inclusiv performanță criptografică cu ajutorul noilor instrucțiuni Intel Advanced Encryption Standard (Intel AES-NI), precum îmbunătățiri la nivel micro-arhitectural. 

Huawei RH5885 V3Tehnologia Intel Run Sure, un set unic de capabilități de fiabilitate, disponibilitate și servisabilitate (RAS) pentru gama de procesoare Intel Xeon E7, a fost îmbunătățită pentru a asigura și mai mult disponbilitatea soluțiilor “five nines” (care rămân operaționale 99,999% din timp) pentru aplicațiile de tip mission-critical.

 HP DL580 Gen9

Etichete: , , ,