IFA 2015: Asus a lansat ROG GX700, primul laptop de gaming din lume cu răcire pe apă

Scris de | 6 septembrie, 2015

Imediat după dezvăluirea familiei de procesoare Skylake, gamingul a luat cu asalt standurile celor mai mari producători de PC-uri. Acer a introdus o serie de noi modele Predator, Lenovo are o gamă proprie de PC-uri pentru gaming, dar cei mai cunoscuți și consecvenți în domeniu rămân taiwanezii de la Asus, care au anunțat noua gamă de produse Republic of Gamers.

DSC00861

Cel mai interesant produs lansat de taiwanezi în cadrul unui eveniment cu presa care s-a ținut departe de agitația de la IFA este primul sistem de gaming cu răcire pe apă din lume, ROG GX700. Noul sistem este proiectat pentru gameri și poate oferi performanțe impresionante, iar datorită noului procesor cu multiplicatorul deblocat el poate fi supus oveclockingului.

DSC00896

Sistemul este alimentat de cea de-a șasea generație de procesoare Intel Skylake K-SKU cu capabilități de oveclocking (Core i7-6820HK), precum și de un accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 990M cu 8 GB de memorie GDDR5. Laptopul poate fi echipat cu stocare SSD și memorie RAM DDR4 până la 64 de GB. Ecranul are un panou IPS cu rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli) și suportă tehnologia NVIDIA G-Sync.

DSC00864

 

Pompa cu apă este conectată în partea din spate și poate fi deconectată în cazul în care se dorește transportul. Alte informații nu au fost puse la dispoziție pentru moment, dar ne așteptăm ca produsul să fie disponibil începând cu această toamnă și să facem un test detaliat curând.

Etichete: , , ,