Evolio lansează noul său flagship: smartphone-ul X5, un telefon performant, cu garanție de ecran spart inclusă

X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis.

⇣ Sari la articol
Evolio lansează noul său flagship: smartphone-ul X5, un telefon performant, cu garanție de ecran spart inclusă

Evolio anunţă lansarea noului smartphone X5, cu procesor Octa Core și conexiune de mare viteză 4G, într-o soluție ce îmbină perfect design-ul și tehnologia. X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare. Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5”și o grosime de doar 8 mm.Evolio X5  (5)Telefonul beneficiază de două camere foto ce redau culori naturale, cea principală, de 13MP, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru cele mai reușite selfie-uri.Evolio X5  (4)Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 beneficiază de un algoritm revoluționar de conversie digital – analog, în timp real, ce conferă o calitate superioară a sunetului. În același timp, sistemul extinde gama sunetelor de frecvență joasă oferind o nouă dimensiune a clarității sunetului.

“X5 este smartphone-ul ce include caracteristici apreciate de toți utilizatorii: viteză mare, cameră performantă și sunet impecabil, la un preț sub 1000 lei. În plus, telefonul beneficiază de garanție pentru ecran spart, serviciu oferit începând cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra căruia ne vom concentra atenția în perioada următoare. În 2016 ne-am propus să vindem peste 200.000 de smartphone-uri.” declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.Evolio X5  (2)X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis.

Smartphone-ul va fi comercializat în rețelele de specialitate începând cu data de 3 decembrie la prețul recomandat de 999.9 lei. Versiunea de culoare gri închis va fi disponibilă din ianuarie 2016.

Evolio X5  (3) Începând cu 11 noiembrie, Evolio X5 poate fi achiziționat în regim de precomandă. Primele 100 de comenzi au prețul promoțional de 699 lei.