Playstation 4 a fost vândută în peste 30,2 milioane de unități

Datorită creșterilor de vânzări record pentru PS4 serviciile de rețea se vor extinde.

Scris de | 26 noiembrie, 2015
Playstation 4 a fost vândută în peste 30,2 milioane de unități

Compania Sony a anunțat astăzi că până în data de 22 noiembrie sistemele PlayStation 4 ( PS4 ) s-au vândut cumulat în mai mult de 30.2 milioane de unități la nivel global. Compania continuă să demonstreze ca PS4 are cea mai puternică și mai rapidă creștere din istoria consolelor PlayStation.

“Suntem foarte recunoscători că jucătorii din întreaga lume au continuat să aleagă PS4 ca fiind cea mai bună consolă de jocuri încă de la lansarea de acum doi ani,“ a declarat Andrew House, Președinte și Global CEO la Sony Computer Entertainment Inc. “Suntem dedicați să aducem jocuri și servicii de divertisment jucătorilor din întreaga lume. Datorită sprijinului oferit de partenerii noștri, PS4 continuă să fie platforma premium pentru jocuri și divertisment interactiv.”

Portofoliul de jocuri al sistemului PS4 continuă să extindă sezonul de vacanță cu titluri extrem de așteptate cum ar fi DRAGON QUEST BUILDERS (SQUARE ENIX CO:, LTD.), Ryu Ga Gotoku KIWAMI (SEGA Games Co., Ltd.), Bloodborne The Old Hunters Edition, Gravity Rush Remastered și Uncharted 4: A Thief’s End (SCE Worldwide Studios). De asemenea, comunitatea independentă de dezvoltatori de jocuri va continua să ofere titluri noi și inovatoare pentru PS4, inclusiv GALAK-Z (17-BIT) și Super Time Force Ultra (Capybara Games).

Sistemul PS4 este disponibil în prezent în 124 de țări și regiuni din întreaga lume

Etichete: