#CES2016: Huawei prezintă smartphone-ul Mate 8, cu procesor Kirin 950 și cameră de 13 megapixeli

Huawei Consumer Business Group a lansat, în cadrul CES 2016, noul Huawei Mate 8, unul din cele mai performante smartphone-uri din industrie.

Scris de | 7 ianuarie, 2016
#CES2016: Huawei prezintă smartphone-ul Mate 8, cu procesor Kirin 950 și cameră de 13 megapixeli

Telefonul se mândrește cu unul din cele mai puternice procesoare existente pe piață, cu o baterie de mare capacitate și cu un design stylish – incluzând o opțiune de culoare unică, Mocha brown, astfel că Huawei Mate 8 este smartphone-ul ideal pentru oamenii de afaceri activi, aflați mereu pe fugă.

“Odată cu Huawei Mate 8, am livrat un device care îndeplinește nevoile unui nou stil de business. Datorită acestui smartphone rapid, impecabil construit, utilizatorii pot lucra mai eficient și își pot elibera programul pentru a petrece mai mult timp cu prietenii și familia,” a declarat Kevin Ho, președinte Handset Product Line, Huawei Consumer BG.

Conceput pentru performanță și eficiență

Cu o configurație hardware de top, Mate 8 este primul smartphone care integrează un procesor Kirin 950.

Noul procesor se mândrește cu o putere a CPU-ului mai mare cu 100%, cu o performanță a GPU-ului mai mare cu până 125% și cu o eficiență a consumului de energie de până la 70%, în comparație cu procesorul Kirin 925. Performanțele de top sunt posibile datorită celor patru nuclee A72 de 2,3 GHz, cărora li se adaugă încă patru nuclee A53 de 1,8 GHz.

Echipat cu o baterie de 4000mAh, Mate 8 livrează o eficiență nemaiîntâlnită a consumului de energie, oferind mai mult de două zile de utilizare normală. În plus, datorită tehnologiei de încărcare rapidă, telefonul poate fi încărcat în doar 30 de minute, care sunt suficiente pentru o zi de utilizare.

Astfel, utilizatorii normali pot folosi telefonul, fără a-l încărca, timp de 2,36 zile, iar utilizatorii care petrec mult timp butonând device-ul îl pot folosi, fără încărcare, timp de 1,65 zile.

Construit pentru productivitate

Rulând interfața proprietară Huawei, EMUI 4.0 și versiunea Android Marshmallow 6.0, Huawei Mate 8 oferă sute de îmbunătățiri ale experienței de utilizare, inclusiv un serviciu încorporat care optimizează automat performanța sistemului. În plus, Mate 8 include un mod split-screen care permite jonglarea între diferite aplicații, care pot fi vizualizate concomitent pe ecranul telefonului.

 

Inteligent și sigur

Noul smartphone Huawei include un cititor de amprente de nouă generație, cu tehnologii îmbunătățite pentru mai multă siguranță, precum senzorul circular de citire a amprentelor care îmbunătățește zona de identificare cu 10%.

Suplimentar, identificarea amprentei are trei nivele de securitate, oferindu-le utilizatorilor mai multă protecție. În plus, noul design al senzorului crește deasemenea viteza de deblocare cu 100%.

Mate 8 menține două standarde de interfață a amprentelor pentru a îmbunătăți experiențele de plată cu smartphone-ul, respectiv standardele Fast Identity Online (FIDO) și Android M. CPU-ul suportă deasemenea criptarea în timp real, pentru o mai bună protecție a datelor.

Noul model Huawei oferă posibilitatea de a parola cardul microSD din telefon astfel că, dacă telefonul este furat sau pierdut, datele utilizatorului, disponibile pe cardul microSD, nu vor putea fi obținute.

Fotografii uimitoare

În ultimii trei ani, Huawei a investit 98 milioane de dolari pentru a dezvolta primul procesor propriu al imaginii, pentru focalizare mai rapidă, claritate sporită și o redare mai fidelă a culorilor.

Mate 8 are o cameră foto revoluționară de 16 MP, cu senzor Sony IMX298, și o cameră foto secundară de 8 MP cu un nou algoritm de beauty pentru a putea surprinde selfie-ul perfect.Mate 8_ tilted-front_Coffee general_Ascultă ce ai de spus

Huawei Mate 8 integrează tehnologia “Super Hands-Free 3.0” care permite utilizarea hands-free într-o varietate de medii. Fie că utilizatorii se află într-o mașină, într-o sală de conferințe sau la o petrecere aglomerată, aceștia se vor putea bucura de conversații clare, aflându-se până la 3 metri depărtare de telefon.

Cu un mod dedicat reducerii zgomotelor de fundal, Mate 8 face ca teleconferințele să fie mai clare decât înainte, oriunde ar avea loc.  

În plus, Mate 8 oferă posibilitatea înregistrării audio omnidirecționale și a redării direcționale. Cele trei microfoane integrate detectează automat sursele sunetelor și înregistrează vocile din toate direcțiile. În timpul redării, utilizatorii pot alege orice direcție a sursei sunetelor, pe care vor să o asculte.

În plus, Mate 8 oferă un mod de rearanjare a imaginilor, care îndreaptă în mod automat imaginile capturate dintr-un unghi, pentru o vizualizare mai bună.

Conectat global

Mate 8 suportă conectivitate globală și mai multe frecvențe decât orice alt telefon dual-SIM, inclusiv 4 frecvențe 2G, 9 frecvențe 3G și 18 frecvențe 4G în 217 țări și regiuni, cu 1334 setări ale operatorilor. Această facilitate transformă smartphone-ul Mate 8 în telefonul ideal pentru oamenii de afaceri care călătoresc în întreaga lume.

Design premium

Mate 8 are un corp unibody elegant, completat de un ecran de 6 inci, cu o rată înaltă de contrast.

Cu un raport ecran-carcasa de 83%, telefonul este subțire și compact, fără a face compromisuri în ceea ce privește mărimea diagonalei ecranului. Ecranul curbat din sticlă 2,5D și corpul din aluminiu, utilizat și în industria aerospațială, se îmbină perfect, conferind atât eleganță, cât și utilitate practică telefonului.

Etichete: ,