Intel şi Lady Gaga au oferit o experiență muzicală uimitoare la cea de-a 58-a ediție a premiilor GRAMMY

Debutul unui parteneriat pe mai mulţi ani destinat să arate cum tehnologia Intel Inside oferă experienţe muzicale uimitoare

Scris de | 16 februarie, 2016
Intel şi Lady Gaga au oferit o experiență muzicală uimitoare  la cea de-a 58-a ediție a premiilor GRAMMY

Intel Corporation şi câștigătoarea a şase premii GRAMMY®, artista internațională Lady Gaga, au oferit o experiență muzicală inedită înainte de cea de-a 58-a ediție a premiilor GRAMMY care a fost difuzată aseară. Combinând măiestria unică a artistei Lady Gaga cu inovaţiile tehnologice de la Intel, colaborarea a oferit un omagiu unei legende muzicale. Reprezentația spectaculoasă a demonstrat puterea tehnologiei de a îmbogăţi abilitatea artistului să ofere o experiență uimitoare pe scenă, în moduri nemaiîntâlnite.Experience Intel at GRAMMY“Îmi place să fac lucruri care integrează tehnologia şi arta cu experienţe puternice”, a declarat Lady Gaga. “Cred că această colaborare cu Intel a fost total diferită faţă de orice am făcut până acum. Mi-a pus la dispoziţie inovaţii tehnologice cu care să mă joc”.

Un moment inovator pentru spectatorii GRAMMY şi fanii din întreaga lume, spectacolul care a încorporat tehnologii Intel pentru a aduce la viață viziunea artistei Lady Gaga pentru o celebrare a vieții și carierei unei legende. Cu imagini uimitoare și conținut interactiv care au răspuns în timp real la fiecare mișcare și comandă a cântăreţei Lady Gaga, echipa şi-a asumat riscuri fără precedent în acest spectacol live pentru a da artistei posibilitatea de a se exprima într-o nouă dimensiune.

Lady Gaga si Intel 03Specialiştii de la Intel în colaborare cu echipa de creaţie a artistei Lady Gaga, au folosit hardware specializat bazat pe procesoarele Intel® Xeon®, Intel® Core ™ și Pentium® care a furnizat performanţa necesară pentru a dirija sistemele de iluminare, audio şi de proiecție în perfectă armonie cu Lady Gaga.

 Tehnologiile inovatoare create special pentru reprezentaţie au inclus:

  • Digital Skin – O “față animată” a fost dezvoltată pentru Lady Gaga, care i-a permis să folosească diferite look-uri, toate într-o singură reprezentaţie în timp real. Cele mai performante procesoare Intel au fost folosite de-a lungul dezvoltării acestei părți a spectacolului, urmărirea corectă a mișcărilor ei faciale, în timp ce “machiajul digital” a fost adaptat și afișat instantaneu printr-un proiector cu procesor din cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™.Lady Gaga si Intel 02
  • Video interactiv – Lady Gaga a putut controla modul în care ea a apărut pe un perete imens cu LED-uri. Inelul ei bazat pe modulul Intel Curie ™ a generat efecte în timp real, în timp ce artista a rotit încheieturile și brațele, iar serverele bazate pe procesoare Intel® Xeon® au generat conținutul live.
  • Robotică – Frumosul pian de culoare roz-auriu a prins viață cu ajutorul a trei braţe robotizate cu procesoare Intel® Atom™, care au dansat pentru a adăuga efecte de mișcare unui instrument tradițional.
  • Holograme interactive – O combinație inovatoare între inelul bazat pe tehnologia Intel® Curie™ și materiale holografice a fost folosit pentru a permite artistei Lady Gaga să genereze o frumoasă hologramă tridimensională a legendei muzicale.Lady Gaga si Intel 04

“Intel este într-o căutare de a crea și partaja experiențele uimitoare pe care tehnologia noastră le permite”, a declarat Steve Fund, Vicepreşedinte Senior şi Chief Marketing Officer al Intel. “Această reprezentaţie a stabilit un nou precedent pentru experiențe muzicale live și este un reper major pentru Intel și gala premiilor GRAMMY”, a adăugat el.

“Cu muzica şi tehnologia atât de perfect interconectate, parteneriatul cu Intel reprezintă o aliniere perfectă”, a spus Evan Greene, Directorul de Marketing al The Recording Academy. “Viziunea Intel a fost de a aduce experiența muzicală live la un nivel care nu a mai fost posibil înainte, și, după extraordinarul spectacol, acest obiectiv ambițios a fost sigur atins”, a adăugat el.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.epklink.com/intelgaga.

Etichete:

Sursa: Intel Lady Gaga at the 58th Annual Grammy Awards