Vodafone a lansat campania „Bye Bye WiFi”, prin care oferă noi beneficii la abonamentele Super Red, Red și Smart

• Utilizatorii care semnează sau reînnoiesc un abonament Super Red, Red sau Smart au până la trei luni de internet nelimitat gratuit în țară și în străinătate

Scris de | 16 iunie, 2016
Vodafone a lansat campania „Bye Bye WiFi”, prin care oferă noi beneficii la abonamentele Super Red, Red și Smart

Prin noua campanie derulata sub sloganul „Bye Bye WiFi”, utilizatorii Vodafone România beneficiază de trafic gratuit nelimitat de internet în țară și în străinătate, timp de două sau de trei luni, în funcție de tipul de contract, la achiziționarea sau reînnoirea abonamentelor Super Red, Red și Smart.

„Invităm toți abonații noștri să spună Bye Bye WiFi, să scape de grija căutării de rețele wireless sau de parole și să se bucure de avantajele Supernet 4G, rețeaua certificată si garantată pentru toți utilizatorii, fără să se mai gândească la traficul consumat. Dorim să le oferim o experiență superioară de utiizare nu doar în țară, dar și în roaming, astfel că am dublat beneficiile de date, voce și SMS și pentru românii care călătoresc, în vacanță sau pentru afaceri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.18_Xperia_C4Toți utilizatorii care achiziționează sau reinoiesc un abonament promoțional Super Red, Red și Smart pot activa opțiunea Bye Bye WiFi și primesc un pachet de beneficii care îi ajută să renunțe la căutarea unei conexiuni WiFi.

Astfel, pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiază gratuit, în primele două luni, de optiunea ByeBye WiFi, iar după această perioadă vor plăti 3 Euro pentru 2GB suplimentari de trafic de date.

Pentru abonamentele RED, clienții primesc gratuit, în primele trei luni, opțiunea Bye Bye WiFi, precum și minute și date duble, în roaming. După perioada de trei luni, abonații vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari și își vor păstra și beneficiile duble în roaming.

Pentru abonamentele Super RED, opțiunea gratuită Bye Bye WiFi de trafic nelimitat este valabilă timp de trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat pe teritoriul României, și timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat în Uniunea Europeană, Turcia, Albania, Elveția, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein și Norvegia . După perioada de trei luni, abonații vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari.

Opțiunea poate fi dezactivată oricând, prin intermediul aplicației MyVodafone sau pe site-ul www.vodafone.ro.

De asemenea, utilizatorii beneficiază și de o varietate de terminale de top, la prețul de zero Euro – Vodafone Smart Speed 6 pentru Super RED Duo 19, Samsung Galaxy J1 (2016) pentru Super RED Duo 25 și Samsung Galaxy J5 pentru Super RED Duo 35.

Noile abonamente sunt promovate printr-o campanie de comunicare construită în jurul sloganului „Bye bye wi-fi”, ce încurajează utilizatorii să se bazeze pe propriul terminal mobil pentru consumul de date, fără a mai fi recurge la conexiunile WiFi din locurile publice. Campania se desfășoară în mediile ATL, outdoor, print, online și TV.

Mai multe informații despre noile abonamente sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/abonamente.

Etichete:

Sursa: Sub sloganul „Bye Bye WiFi”, Abonații Vodafone Romania beneficiază de trafic gratuit, nelimitat, în țară și în roaming