Lenovo lansează în România Yoga Book, cea mai subțire și ușoară tabletă 2-în-1

Yoga Book este disponibilă atât cu sistem de operare Android, cât și cu Windows.

Scris de | 4 noiembrie, 2016
Lenovo lansează în România Yoga Book, cea mai subțire și ușoară tabletă 2-în-1

Lenovo lansează în România Yoga Book, o tabletă 2-în-1 dezvoltată pentru a rescrie regulile productivității dinamice.

„Mobilitatea reprezintă una dintre provocările stilului de viață modern, iar consumatorii se orientează tot mai mult către dispozitive mai ușoare, mai mici și cu o autonomie cât mai mare. Yoga Book reprezintă răspunsul Lenovo pentru consumatorii care își doresc un dispozitiv revoluționar care să poată fi utilizat cu o ușurință uimitoare atât pentru activitățile de lucru și productivitate, cât și pentru divertisment”, a declarat Aurel Nețin, Director și General Country Manager Lenovo România.Aurel Netin Diana GeorgescuO tabletă subțire și ușoară

Cu două elemente care se deschid ca un notebook ultrasubțire, Yoga Book este o tabletă neobișnuit de subțire și radical diferită de tabletele convenționale. Cel mai subțire 2-în-1 din lume are o grosime de 9,6 mm închis, cu margini de până la 4,05 mm. Cântărind 690 g, Yoga Book este și cel mai ușor 2-în-1 din lume, conceput să rivalizeze cu portabilitatea unui smartphone. Utilizatorii care folosesc Yoga Book în timpul zilei au posibilitatea de a lucra oriunde, mulțumită unui design subțire și ușor, duratei de viață a acumulatorului de 15 ore  și balamalei tip „curea de ceas” care permite rotirea la 360 de grade. Yoga Book oferă și o alternativă de top pentru divertisment, cu un ecran IPS FHD de 10”, sunet de înaltă calitate asigurat de Dolby Atmos® și o memorie de 64 GB.Lansare Yoga BookTastatură Halo

Cea mai importantă caracteristică de productivitate a tabletei Yoga Book este și aceea care face posibil designul subțire și ușor: tastatura Halo, o tastatură backlit cu funcții touch și o interfață fluidă. Ecranul touch este realizat din sticlă aleasă special pentru un finisaj brut și mat, împreună cu un strat antireflex care asigură cea mai bună experiență de tastare pe ecran touch. Tastatura nu prezintă taste fizice, apărând ca un contur solid pe cel de-al doilea element al tabletei doar atunci când este necesar. Tastatura se adaptează constant obiceiurilor de tastare ale utilizatorului, integrând un software de anticipare și învățare artificială care permite și o optimizare continuă. Prevăzută cu tehnologia sensitive haptic pentru a îndruma tastarea și a reduce greșelile, tastatura Halo oferă o experiență de tastare care corespunde cu cea a unei tastaturi fizice, depășind cu ușurință provocările tastării de pe ecranul tabletei.Yoga Book 2Accesoriul Real-Pen, un stylus cu dublă utilizare

Lipsa tastelor fizice permite compatibilitatea suprafeței tastaturii Halo cu accesoriul standard Real-Pen, un stylus cu dublă utilizare. Inspirat de eleganța și simplitatea unui notebook, Yoga Book vine ca o recunoaștere a plăcerii reale a scrierii și desenului pe hârtie. Acum, utilizatorii au la dispoziție un accesoriu similar cu un stilou real atunci când preferă să scrie pe o foaie de hârtie care acoperă tastatura sau cu un stylus care funcționează direct pe suprafața tastaturii. Tot ceea ce creează Diana Georgescueste digitalizat instantaneu și salvat în aplicația de notițe Lenovo . Având dimensiunile unui stilou convențional, accesoriul Real-Pen integrează tehnologiile Wacom feel™ și rezonanță electromagnetică pentru a digitaliza notițele în timp real.

Tastatura multimodală și accesoriul Real-Pen recreează experiența desenului pe hârtie, oferind în același timp posibilitatea de a desena direct pe ecran. Creat cu 2.048 niveluri de presiune și detecție a unghiului de 100 de grade, stiloul Real-Pen poate lucra cu precizia unui creion sau a unei pensule. De asemenea, nu necesită reîncărcare sau înlocuire, iar rezerva de cerneală poate fi înlocuită cu unele convenționale.

Interfața Book UI și balamalele caracteristice YOGA  

Yoga Book este un dispozitiv care aduce la un loc experiența de lucru și divertismentul mulțumită Book UI, sistemul de operare Android 6.0 special adaptat și care reunește cele mai bune caracteristici ale sistemelor de operare pentru laptopuri și tablete. Interfața Book UI permite utilizarea mai multor aplicații în același timp, vizibile în ferestre diferite cu dimensiuni variabile și prezintă o bară de lucru care afișează aplicațiile utilizate și combinațiile de taste pentru legături rapide. Aceste sarcini de lucru adiționale sunt ușor de gestionat mulțumită procesorului Intel® Atom™ X5 și memoriei de 4 GB. Utilizatorii de Windows au la dispoziție o versiune Yoga Book cu Windows 10.

Realizată dintr-o combinație de magneziu și aliaj de aluminiu, Yoga Book are o formă robustă care va atrage cu siguranță atenția celor din jur. Ca și în cazul tuturor produselor Yoga, este prevăzută cu balamaua de tip curea de ceas caracteristică. Însă, de această dată, balamaua este mai mică și este prevăzută cu o balama personalizată cu 3 axe, 130 de piese mecanice diferite realizate din cinci materiale diferite. Yoga Book, care a fost supusă testelor de laborator de mai bine de 25.000 de ori, oferă o tranziție uniformă și unitară între cele patru module de vizualizare – Browse, Watch, Create și Type. Yoga Book cu Android este disponibilă în variantele Champagne Gold sau Gunmetal, în timp ce Yoga Book cu Windows este disponibilă în versiunea Carbon Black.Lenovo Yoga Book (1)

Disponibilitate și preț

Yoga Book poate fi deja achiziționată de la partenerii autorizați online din România pentru un preț de aproximativ 3.200 RON pentru versiunea cu Windows și 2.900 RON pentru cea cu Android, urmând să ajungă în scurt timp și la partenerii din retail și telecomunicații. 

 

Etichete: